FDF-skjold lyste op på Herning Centeret

Et stort FDF-skjold lyste op på Herning Centeret, da FDF Herning 2 indtog centeret til en dag fyldt med aktiviteter. 

24. Nov 2015
Mai Christensen

Det var ikke til at undgå at se, hvem der var i Herning Centeret den 6. november.
FOTO: FDF Herning 2

Fredag den 6. november kunne forbipasserende ikke undgå at lægge mærke til et stort lysende FDF-skjold på Herning Centeret. FDF Herning 2 afholdte nemlig et arrangement i centeret, hvor alle interesserede kunne prøve kræfter med FDF-aktiviteter som klatring og sodavandskassestabling.

-Da den første unge dreng havde kastet sig ud i at komme til vejrs på kasserne, var der ingen der holdt sig tilbage. Store som små ville prøve, og hver gang der bare kom lidt højde på kasserne stoppede forbipasserende op og heppede på, fortæller Morten Smedegaard, der til daglig er leder i FDF Herning 2.  

Opmærksomhed omkring FDF

Udover at give deltagerne sjove oplevelser og stof til eftertanke, skulle dagen i Herning Centeret også skabe opmærksomhed om FDF som organisation. Her havde FDF Herning 2 valgt at tage alternative midler i brug: Billeder fra kredsen var at se på centerets skærme og det store FDF-logo lyste op på reklamesøjlen.

-Vi havde i hele optakten en rigtig god dialog med Herning Centrets eventansvarlige om, hvordan vi fik gjort god reklame for arrangementet. I ugen op til arrangementet havde vi en kort præsentation, nogle billeder og FDF-logoet, som vi sendte til ham. Den tekst valgte han at sætte op på centrets elektroniske skærme. 

Men Morten Smedegaard er udmærket klar over, at et lysende FDF-skjold alene ikke kan skaffe nye medlemmer til kredsen. Derfor var kredsen også meget opmærksomme på dem, der viste interesse for arrangementet. Dem skulle der hives fat i og følges op på.

-Flere gik forbi og spurgte interesserede til vores arrangement. Den situation udnyttede vi til at komme rundt og snakke med folk om FDF, uddele Sille og Sigurd bøger, FDF-reflekser, FDF-flag, vores eget møde-materiale og meget andet, fortæller lederen fra FDF Herning 2.    


Der var mange nysgerrige blikke, da der skulle klatres på sodavandskasser.
FOTO: FDF Herning 2