March og lejr nummer 100

Smør sangstemmerne og find støtten i mellemgulvet, for midt i marts udkommer March og lejr nummer 100. 
Sangbogen kan købes hos Eventyrsport. 

24. Feb 2023
Jasmin Palander Sørensen

Foto: Amanda Hertz

Den årlige fornyelse giver plads til nye favoritter, som langsomt men lige pludselig synges til piltemøder, lejrbål og seniorkurser, når først de sidder på rygraden.

Blandt de 12 nye sange i årets udgave finder vi familielejrsangen fra FDF Landslejr 2022 Min bedstefar er modig, Folkekirkens Nødhjælps 100-års jubilæumssang Du spør mig om håbet, som blev sunget på landsmødet, og Verdens ældste salme, som er skrevet til Slettens Grønne Katedral.

Men når nyt kommer til, må gamle klassikere også takke af. De fleste FDFere har kørt mil efter mil i deres lille bil, men fremadrettet må vi køre fra hukommelsen, da Goggomobil-sangen – bedre kendt som Jeg kører i min lille bil – har måttet vige pladsen.

Den lille sangbog bliver i år udgivet i de kendte formater med enten spiral eller limet ryg, men den udkommer ikke som cd. Til gengæld bliver alle sangene udgivet på online musiktjenester såsom Spotify i begyndelsen af marts. 

Med på noderne

Allerede nu er der planlagt Sing-In i flere landsdele – og flere er på vej. Er du nysgerrig efter, om der er Sing-In i din landsdel, så kontakt din landsdelsledelse. 

Til Sing-In-arrangøren: Hvis du har brug for noderne til de nye sange inden midten af marts, kan du skrive til March og lejr-udvalget på marchoglejr@fdf.dk og få tidlig adgang til noder og tekster.

Til dig med March og lejr-mappen: Som noget nyt skal du selv printe siderne til March og lejr-mappen. Der arbejdes på, at siderne kan ligge som pdf-filer på trykkeriet.fdf.dk. Det meldes ud, når siderne han hentes.