Masser af efterårsarrangementer i landsdelene

Løb, lejre og vilde aktiviteter. Efteråret byder på mange oplevelser for børn, unge og ledere i FDFs landsdele.

14. Sep 2018

Foto: Thomas Heie Nielsen

Aktivlejr er en weekend, hvor 400 væbnere og seniorvæbnere fra hele Landsdel 2 skal deltage i en masse spændende udfordringer d. 28.-30. september. Du får nye venner, prøver nye aktiviteter og får en fantastisk efterårsoplevelse. Aktiviteterne foregår i grupper, og der er masser af tid til at hygge sammen med vennerne fra de andre kredse. Fristen for tilmelding er 14. september.

 

Ungdomsweekenden i Landsdel 4 tager temaet om FNs 17 verdensmål under lup. Weekenden er for alle væbnere, seniorvæbnere og seniorer. Tilmeldingsfristen er 17. september.  


O!O - Out in October er arrangementet, hvor væbnere og seniorvæbnere fra Landsdel 7 og 8 kan glæde sig til en hel weekend med sjove grupper, råhygge med FDF-venner, liveband og underholdning d. 5.-7. oktober på Jomsborg. I år får deltagerne ved tjek-in udleveret et armbånd, som giver adgang til måltider hele weekenden. Sidste frist for tilmelding af væbner- og seniorvæbnerhold er d. 23. september.

 

JMV/Efterårshike er et arrangement for alle FDFere og spejdere fra 5. klasse og opefter samt deres ledere - arrangeret af Landsdel 3. I år afholdes hiken i Aulum og Vildbjerg 5.-7. oktober, hvor der vil være en masse spændende poster, der skal løses. Sidste frist for tilmelding er 21. september.

 

Sagaløbet er et natløb for væbnere, seniorvæbnere og seniorer fra kredse i Landsdel 1 og 2, som har mod på udfordringer og vilde poster. Løbet afholdes i år 6.-7. oktober. Disciplinerne, der dystes i på løbet, er inden for klassiske væbnerfærdigheder. Patruljer kan tilmelde sig frem til 21. september.

 

Bål & Ballade på Hardsyssel Efterskole byder på en weekend med sjove aktiviteter for alle pilte i Landsdel 3 d. 26.-27. oktober. Tilmelding skal ske inden efterårsferien.

 

BØF er den årlige børnefestival for puslinge og tumlinge i Landsdel 3 arrangeret af Hardsyssel Efterskole. I år finder BØF sted 27. oktober og byder på en dag fyldt med lege i det fri, gode sange, underholdning og udfordringer. Tilmelding inden efterårsferien.

CH2C - Coming Home to Charlie er et løb i Storkøbenhavn for væbnere, seniorer og ledere, der vil have nye og spændende udfordringer og kan lide at dyste i klassiske væbneraktiviteter i anderledes og sjove opgaver. I år finder løbet sted 27.-28. oktober. Tilmeldingen er åben frem til søndag d. 14. oktober.

 

Musikweekend på Rysensteen er for seniorvæbnere og seniorer i Landsdel 8, der har lyst til at spille og synge musik sammen med andre end bare dem hjemme i kredsen. Nogle af FDFs bedste og mest erfarne musikkræfter står for undervisningen. Tilmelding senest 23. november.