Midtvejsdebatten 2017

Tag med på Midtvejsdebatten på Silkeborg Højskole. 

01. Sep 2017
Christina Gro Hansen

Så er indbydelsen til Midtvejsdebatten her. Hvad skal forme fremtidens FDF? Vær med til at udvikle FDF på årets Midtvejsdebat på Silkeborg Højskole. Midtvejsdebatten er 24 timer, hvor der er plads til at tænke store tanker og debattere FDFs fremtid mellem to landsmøder.

Midtvejsdebatten er for seniorer, ledere, kredsledere landsdelsledelser, udvalgsfolk, bestyrelsesmedlemmer, kursusinstruktører folk fra FDFs skoler, ansatte og hovedbestyrelse.

Fredag er der debat i grupper om den råde tråd fra Holger Tornøes tanker i begyndelsen, til hvordan FDF bidrager til børn og unges dannelse i dag.

Lørdag er der workshops om byrum, bæredygtighed, at dele sin mening, hvordan troen har det i FDF, fremtidens teknologi og betydningen for foreningslivet, foreningslivet på landet. Derefter er der paneldebat om dannelse set fra et kirkeligt, politisk og uddannelsesmæssigt perspektiv. Endelig kan du få en status på arbejdet med profil og udtryk indtil nu. Debattér ideer og det videre arbejde frem mod Landsmødet 2018.