Tag til Myanmar med Silkeborg Højskole

Silkeborg Højskole tilbyder unge en unik rejseoplevelse i Myanmar – og du kan komme med på holdet.

20. Dec 2015
Simon Stagis

Oplevelserne venter forude. Rejs med Silkeborg Højskole til Myanmar og mød både munke og frivillige lokale ildsjæle. FOTO: Cecilie Rahbek

Som frivillig med Silkeborg Højskole i Myanmar har du mulighed for at rejse helt tæt på og møde den verden, som vi ofte kun ser billeder fra på vores smartphone eller i tv. Et ophold i Myanmar i 2 måneder helt tæt på lokale projekter, der gør en kæmpe forskel for mange børn og unge, giver dig et unikt indblik i en kultur og et land, langt fra din egen verden. Rejsen er en mulighed for dig, for at træde ind i igennem skærmen og være til stede der, hvor verdens skævhed for alvor er på spil.

Forud for rejsen har du i faget MYANMAR på højskolen arbejdet med kultur, religion, globalisering, organisationsarbejde, udviklingshjælp, aktivt medborgerskab og meget andet.

 

Vil du rejse med?

Har du lyst til at opleve udviklingsarbejde i Myanmar på nærmeste hold og rejse sammen med en flok unge fra Danmark, så klik ind på Silkeborg Højskoles hjemmeside og læs om muligheden for at rejse til Myanmar i fællesskab med FDF, KFUM & KFUK og Danmission.

Semesteret på Silkeborg Højskole begynder i foråret 2016 og rejsen er i juni-juli.

 

På Silkeborg Højskole sammensætter du dit helt eget skema. Du kan vælge mellem 5 hovedfag: Politik, Friluftsliv, Musik, Kunst eller Idræt og vandsport. Derudover vælger du en række valgfag og eksistensfag.

 

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har lyst til at høre mere om rejsen og højskolen: 86 82 29 33 / info@silkeborghojskole.dk