Ny sciencepulje

Vil din kreds være med til at vække børn og unges interesse for science? I kan søge op til 50.000 kr. til aktiviteter fra DUFs og Villum Fondens nye sciencepulje.

09. Dec 2019
Christina Gro Storm-Andersen

Foto: Rieke Poppe

Elsker du også sæbekassebiler og flødebollekanoner? Stjernekikkerter og mikroskoper? Eller hvad med robotter og haletudser? Uanset hvad, kan du få penge til at gøre din science-idé til virkelighed.

Sciencepuljen støtter aktiviteter, der har til formål at vække børn og unges interesse for naturvidenskab. Naturvidenskab skal forstås bredt. Det kan være aktiviteter inden for fysik, kemi, biologi, astronomi, teknologi, ingeniørvidenskab, opfindelser, design eller lignende. Man kan søge op til 50.000 kr. til aktiviteter. Ansøgninger under 10.000 kr. vil løbende blive behandlet administrativt. Aktiviteterne skal være drevet af børn eller unge i alderen 10-20 år, og de skal foregå i fritiden – fx i regi af en forening.

Bemærk, at aktiviteterne, der søges til, skal være drevet af børn og unge i alderen 10-20 år, men at en voksen eller foreningen gerne må hjælpe med selve ansøgningen.