Velkommen til tre nye ansatte i FDF

FDF byder velkommen til Rasmus Lind, Rasmus Frydensbjerg og Line Heden Sørensen som nye ansatte.

17. Feb 2022
Stina Lykke Hyllested Volf

Foto: Magnus Dahl Jensen

Stort velkommen til tre nye ansatte i FDF. Rasmus Lind, Rasmus Frydensbjerg og Line Heden Sørensen starter som henholdsvis kommunikationskonsulent, inspektør på Rysensteen og marketingmedarbejder på Friluftscenter Sletten. Her kan du lære dem bedre at kende.

 

Rasmus Lind er cand.mag i retorik og starter i stillingen som kommunikationskonsulent per 1. marts. Det meste af sit arbejdsliv, har Rasmus Lind beskæftiget sig med formidling i et væld af former, senest i en A-kasse og i et bureau for oversættelse til computerspil. Han er aktiv leder i FDF Herlev og mangeårigt medlem af FDF LEDERENs redaktion og har gennem årene skrevet mange artikler til magasinet. Han glæder sig til at starte:

- FDF har i en årrække været i gang med at forny sig selv. Vi har formuleret en ambition, et fælles værdisæt og en strategi om at løfte FDF sammen. Jeg ser frem mod at bidrage til, at de store tanker får liv i kredsene, så det kan mærkes for de børn og unge, vi er sat i verden for at gøre en forskel for, siger Rasmus Lind.

 

Rasmus Frydensbjerg er per 1. marts ansat som ny inspektør på Rysensteen i København. Han er uddannet tømrer og kommer fra en stilling som social vicevært på Mændenes Hjem. Han skal fremover stå for den daglige drift af Rysensteen og vejlede FDFs giv-et-år-medarbejdere.

Rasmus Frydensbjerg er selv tidligere giv-et-år-medarbejder, kredsleder i FDF K2 samt forhenværende instruktør og nuværende kursusleder på Seniorkursus Vork.

- Jeg glæder mig til at overtage en post i et hus med run på og se, hvad det bringer af muligheder for udvikling af huset. Især i tæt samarbejde med de frivillige kræfter, der er omkring Rysensteen, siger Rasmus Frydensbjerg. 

 

Line Heden Sørensen er uddannet cand.ling.merc i virksomheds-kommunikation og har en bred faglig erfaring inden for kommunikation og marketing. Hun kommer fra en ansættelse som kommunikations-medarbejder på Rønde Højskole og Efterskole og skal som ny marketing-medarbejder på Sletten arbejde med at promovere friluftscenterets mange aktivitetstilbud og muligheder for friluftsoplevelser over for forskellige målgrupper.

Line havde første arbejdsdag på Sletten 1. februar.

- Det tog ikke mange arbejdsdage at blive forelsket i Sletten. Det er et vidunderligt sted, og jeg glæder mig til at være med til at fortælle historien om alle de fede aktiviteter og oplevelser, som findes herude. Derudover ser jeg frem til at være en del af det fællesskab, som er forbundet til Sletten. Det er tydeligt at mærke, at det er noget helt særligt, siger Line Heden Sørensen.