Nye GEÅ'er klar til spændende udfordringer

Velkommen til Laura, Esther og Ida, der det næste år skal prøve kræfter med en lang række FDF-opgaver i hovedstaden.

06. Aug 2018
Mai Christensen

Fra venstre: Esther, Ida og Laura.

Mandag den 6. august var store check-in-dag på Rysensteen i København: Her rykkede tre nye, friske Giv-et-år-medarbejdere (GEÅ) ind for at tage hul på et år fyldt med FDF-opgaver. De tre nye GEÅ’er er Laura Schjødt Frimann, der kommer fra FDF Fredericia Søndermarken, Esther Marie Borup Johansen fra FDF Hundige og Ida Lykke Krøyer fra FDF Dalmose. Alle er 19 år gamle og glæder sig til at komme i gang med arbejdet med både praktiske opgaver og gakkede, skæve arrangementer for frivillige i byen.

-Jeg glæder mig til at komme ind bag scenen og se, hvordan det hele opstår. Én ting er FDF i kredsen, noget andet er FDF på landsplan, siger Ida, som har været FDFer hele livet.

-Ja, og det med at lave FDF 24/7. Det bliver super fedt og spændende!, tilføjer Esther, der har 13 år som FDFer bag sig.

En helt ny verden

Mens både Esther og Ida er fra Sjælland, har Laura taget turen til det københavnske hele vejen fra Jylland.

-Det jeg glæder mig mest til er nok landsmødet, for det har jeg aldrig været med til før. Og så bliver det også rart at kunne finde rundt i byen, siger hun med et smil.

-Alle herovre siger, at man bliver hængende efter det her år, men det er jeg nu ikke sikker på, at jeg gør, fortæller Laura og griner.

Sammen med Esther skal hun arbejde fuldtid på Rysensteen, mens Ida være halvdelen af tiden i uKirke på Vesterbro.