Få en ny kredshjemmeside

Nu kan I få en helt ny og mobilvenlig kredshjemmeside.

13. Oct 2017
Christina Gro Hansen

Endelig kan vi præsentere det nye hjemmesidesystem for FDFs kredse. Siden er optimeret til alle platforme, computer, tablet og mobiltelefon. Dette skal afløse det nuværende kredshjemmeside system, som har været til rådighed for FDFs kredse.

Pris 

Prisen for den nye løsning er 400 kr. årligt fra 2018, der opkræves af FDFs Forbundskontor. Løsningen er gratis resten af 2017.

Få adgang fra uge 43

Fra uge 43 kan de første kredse få adgang til det nye system. Udfyld formularen nedenfor og vær blandt de første til at gå i luften med en ny FDF-hjemmeside. 

Hjælp og vejledning 

Systemet er let at gå til. Vi har udarbejdet en vejledning, du kan finde nedenfor. Derudover opfordrer vi til, at man hjælper hinanden ved at skrive i FDFs forum for kredsCMS eller i Facebook-gruppen FDF-leder-til-leder.  

Login med FDF-mail

Samtidig med det nye kredshjemmeside-system lanceres muligheden for at få en @FDF.dk-mail. Man skal som kreds-webmaster logge ind med en @FDF.dk-mail. Alle medlemmer kan nu logge ind på deres eget stamkort i Carla og oprette en FDF-mail. Login til den nye kredshjemmeside sker med en @FDF-mail. Denne mulighed er tilgængelig fra uge 43.

Der arbejdes i de kommende uger mod at webmaster-rettigheder tildeles via en ny rolle i Carla. 

Kalender

En ny feature i kredscms er, at alle kredse automatisk får oprettet en kreds-kalendre i Google, der præsenteres på kredsens hjemmeside i en flot integreret løsning. Har man allerede en kreds-Google-kalender, kan den hentes ind i den nye FDF-kalender.  

Jeres nuværende kredscms

Den gamle kredshjemmeside, vil også efter man har offentliggjort den nye, findes på KREDSNAVN.kredscms.dk: Man skal logge ind på KREDSNAVN.kredscms.dk/typo3. Den gamle side slettes senest 1. september 2018. Det nuværende kredscms har efterhånden en del år på bagen og supporteres ikke længere. Det er også derfor vi nu lancerer en afløser. Alle skal derfor flytte til det nye system inden 1. september næste år. 

Gå i luften

Når man er klar til at gå i luften udfyldes en ny formular. Vi peger herefter siden over på jeres rigtige adresse (FDF.dk/kredsnavn).