Sille og Sigurds Legeland åbner på Sletten 

Nyt legeland ser nu dagens lys på FDF Friluftscenter Sletten.  Her vil Sille og Sigurd  byde alle børn med hang til rutsjebaner og kilden i maven indenfor. En måde at få flere besøgende på Sletten, siger centerchefen. 

01. Apr 2016
Mai Christensen

Sille og Sigurd står sammen med egernet Felix klar til at byde alle velkommen i det nye legeland.

Efter et forrygende forår med opførsel af en ny lagerhal og skovning af rafter i tusindvis til FDF Landslejr 2016, ser FDF Friluftscenter Slettens nyeste ide nu dagens lys: Et legeland opkaldt efter de velkendte FDF-figurer, Sille og Sigurd. Her vil de to i selskab med egernet Felix stå klar til at byde alle interesserede børn og voksne indenfor til et legeland fyldt med alt, hvad hjertet begærer af hoppeborge, rutsjebaner og kilden i maven.

-Vi er glade for endelig at kunne løfte sløret for Sille og Sigurds Legeland. Det er et projekt, der har været længe undervejs – og at det så står klar i tid til landslejren er jo bare fantastisk, siger Peter Jeppesen, der til daglig er centerchef på FDF Friluftscenter Sletten.  

Legelandet kommer til at ligge på Sletten ved Svend Åges Mark. Ifølge centerchef Peter Jeppesen er placeringen ideel, fordi der på den måde stadig er plads til friluftsaktiviteter på området. Han tilføjer desuden, at entreprisen på 75 kroner per næse er yderst fornuftigt – både for de besøgende og FDF Friluftscenter Sletten.  

Hoppeborge og rutsjebaner kan give nye medlemmer

At et legeland nu er en realitet på Sletten, kan centeret takke den nye lagerhal for. Opførelsen af lagerhallen har nemlig kostet langt mindre end, hvad centeret havde regnet med. Men ifølge Peter Jeppesen er det nye legeland ikke bare en investering, der vil sikre flere besøgende på FDF Friluftscenter Sletten. Centerchefen er nemlig overbevist om, at legelandet kan være en ny måde at tiltrække nye medlemmer til FDF på.

-Legelandet er en god måde at nå ud til nye målgrupper på og derigennem tiltrække nye medlemmer. Når børnene først har prøvet, hvor sjovt det er at være i FDFs legeland, så vil de bede forældrene om mere. Og så er næste skridt jo et medlemskab i FDF, forklarer Peter Jeppesen.  

Sille og Sigurd i front: En god investering

Til trods for, at Peter Jeppesen ikke har dollartegn i øjnene, når han taler om FDF Friluftscenter Slettens nyeste investering, er han ikke i tvivl om, at legelandet bliver en god forretning. Med Sille og Sigurd i hovedrollerne og en klar reference til FDFs ambition er successen sikker, mener han. 

-Vi er altid på udkig efter nye investeringsmuligheder, og her er legelandet den ideelle løsning. Hvorfor hvile på laurbærrene, når man kan følge med tiden og ikke mindst FDFs ambition?, understreger centerchefen.

Første spadestik til Sille og Sigurds Legeland bliver taget i dag den 1. april. Det nye legeland vil blive indviet på FDF Landslejr 2016. På indvielsesdagen vil der være gratis adgang til legelandet for alle med et gyldigt FDF Landslejr 2016-armbånd. 

Det nye legeland får plads på Svend Åges Mark på FDF Friluftscenter Sletten.