Tør du?

Nyt PR-materiale til børn.

16. Aug 2018
Christina Gro Hansen

To nye postkort, der kan deles ud til børn på skoler, eller når I holder PR-arrangementer.

Fastholdelsesundersøgelsen, som CUR udarbejdede for FDF tidligere på året, viste, at det kan være svært for børn og unge, at sætte ord på, hvad de får med sig fra FDF. Omvendt var dét at turde være sig selv, og kaste sig ud i nye udfordringer, noget af det forældre kunne se, deres børn fik med sig. 

”Altså vores ældste søn har ikke været så modig, han har altid gemt sig selv lidt, og han er en, der er sprunget ud og tør at være modig – han tør at gøre ting, der er anderledes end de andre. Og det synes jeg, er et kæmpe mod at have, at man kan stille sig op, og synes det er fedt man   ikke har været i bad i 8 dage og alligevel er fantastisk som person. Så mod er en af de ting man får med sig fra FDF – at mantør stille sig frem foran andre, som den man er.” 

(Forælder i rapporten)

"Et ståsted at møde verden fra", er måske ikke det, man siger ovre i klassen, når man skal forklare hvad FDF er. Og vores "ståsted" rummer også mange ting; dannelse, kristendommen, kunne indgå i relationer, se fællesskabets styrke, men også selvværd, handlekraft og mod på livet. 

Derfor at vi lavet et nyt PR-materiale med udgangspunkt i mod. Mod til at kaste sig ud i nye ting, fordi man aldrig er helt alene, men at der altid er nogen, der står klar til at hjælpe. Sådan er det i FDF, og sådan er det også i livet. 

Fra kortenes bagside

"FDF møder børn og unge oplevelser, som gør verden større og danner dem som menneske. For de små kan det være den første weekend-tur uden mor og far – og for de unge, en fælles interrail-tur med opgaver. De trygge  rammer i FDF lader børn og unge kaste sig ud i nye oplevelser – vi møder udfordringer i et forpligtende fællesskab , hvor de voksne også deltager. Børn kan mere end de tror, og alle oplever at de bidrager til fællesskabet. Det giver selvværd og handlekraft. Vi plejer at sige, at vi giver børn og unge et ståsted at møde verden fra."

Postkortene er lavet i to udgaver. En udgave for yngre børn 5-10årige og en for de lidt ældre ca. 11-14årige. De nye postkort er gratis og kan bestilles både på 55nord.dk og trykkeriet.FDF.dk I betaler blot fragten. Se postkortene i kredsforsendelsen, der kommer i næste uge. 

I efteråret vil der desuden komme en plakat, der eksempelvis kan hænges op på den lokale skole.