Opdatering om påskens kursusoplevelser

Påsken vil byde på digitale kursusoplevelser for FDFs unge og – hvis muligt – mindre, fysiske tilbud uden overnatning.

28. Jan 2021
Mia Fanefjord Hansen

Foto: Kasper Henriksen

Før jul blev det meldt ud, at forårets kurser vil få en anden form, end vi kender den. Nu er vi klar til at melde mere konkret ud om, hvad der kommer til at ske i påsken.

Kursusoplevelsen vil i dette forår først og fremmest blive en digital oplevelse, som man kan deltage i hjemmefra. Dette er valgt grundet udviklingen i restriktioner og den generelle situation med COVID-19.

Ved siden af den digitale kursusoplevelse bliver der også arbejdet på nogle mindre, fysiske kursusoplevelser i de forskellige regioner. Det er dog stadig usikkert om disse vil kunne gennemføres. Disse kursusoplevelser vil være med en til to dages program, men dog uden overnatning.

- Vi ved, at mange unge glæder sig til kursernes fællesskab. Desværre er corona-situationen stadig så uforudsigelig, at det vil være svært at planlægge store fysiske kurser, før vi kan se en mere stabil tilstand i restriktioner og smittetal, siger generalsekretær Rasmus Agergaard Pedersen.

Der vil komme mere information ud om både den digitale kursusoplevelse og status på de eventuelle fysiske oplevelser midt i februar.