Skjolde på vej med kredsforsendelsen

I de kommende dage udsendes sammen med kredsforsendelsen 24.000 stofmærker og de skjoldmaterialer, kredsene har bestilt.

29. Aug 2019
Christina Gro Hansen

Foto: Thomas Heie Nielsen

Når kredsen modtager kredsforsendelsen i de kommende dage, modtager I også nye skjolde til alle medlemmers skjorter. Kredsen modtager et antal svarende til kredsens medlemmer i Carla, samt nogle ekstra. 

FDFs kredse vedtog på landsmødet i november 2018, at et redesignet skjold fremover skal være FDFs skjold. Det nye skjold er en fælles vedtagelse, og håbet er, at vi ved sammen hurtigt får udskiftet skjoldene på skjorterne.

Der er stadig skjorter med gamle skjolde på lager hos 55NORD. Derfor vil man, når man køber en ny skjorte også modtag et nyt stof-skjold, indtil restlageret af skjorter er væk.

Lagkage til den hurtigste kreds

Der er lagkage til hele kredsen på højkant til den kreds, der hurtigst deler et fælles foto af kredsens medlemmer i opdaterede skjorter på Instagram, mærket #ståsted.

En ide kunne være at arrangere et fællesmøde en aften og få klaret skiftet i fællesskab.

Dækker gamle syninger

Skjoldmærkerne er lidt større end de gamle stofmærker, så mærket skulle gerne dække gamle syninger fuldstændigt. Det nye mærke har strygelim på bagsiden, men det anbefales, at man både stryger og syer det fast. Så er I helt sikre på, at det bliver siddende under alle de oplevelser og udfordringer, der venter.

Skilte, flag og beachflag

Sammen med denne forsendelse modtager kredsen også de skjold-materialer, Kredsene før sommerferien bestilte via Flexbillet. Der har været stor interesse, og der er således bestilt ca. 200 skjolde, 100 flag og mere end 100 beachflag og 100 kredsskilte.

Sådan gør I:

  1. Fjern det gamle skjold med en opsprætter.
  2. Stryg det nye skjold på dér, hvor det andet skjold sad.
  3. Sy det nye skjold fast. Erfaringen er, at det bliver pænest, hvis man syr i hånden med mørkeblå tråd.