Status på forårets og sommerens arrangementer

Landsforbundets samlede status på forårets og sommerens arrangementer. Opdateres løbende.

03. Apr 2020

Foto: Thomas Heie Nielsen

Landsforbundet har flere arrangementer i foråret og over sommeren. Der må ikke afholdes ”store arrangementer” frem frem til og med 31. august. Myndighederne har per 21. april defineret ”store arrangementer” som arrangementer med mere end 500 deltagere. 

FDF arbejder sammen med andre organisationer via DUF om at få myndighedernes vejledninger for at blive klogere på, hvilke forholdsregler der eventuelt må tages, hvis man vælger at afholde sommerlejre eller kredsweekend, men samtidig vil minimere smitterisiko.

Derfor er landsforbundets anbefaling helt klar: Vent så lang tid som muligt med at aflyse forsommerens lejre og ture - og i særdeleshed sommerlejrene.

Siden her opdateres løbende med information om arrangementer i FDF. Se mere corona-relateret information her.

 

 

Sangskriver-værksted - 16. maj

Det planlagte Sangskriver-Værksted omkring nye landslejrsange flyttes til senere på året. Mere info følger.

 

Væbnermesterskabsfinalen - 20.-24. maj 

Finalen er aflyst efter regeringens udmeldinger 6. april. Det anses ikke for realistisk og ansvarlig at gennemføre et arrangement midt i maj med over 1000 deltagere. Udvalget sender mere information direkte til patruljelederne og finalens medarbejdere.

 

Klatrekurser

Klatrekursus på Sjælland d. 17.-19. april og på Sletten d. 1.-3. maj er aflyst. Deltagerne har fået besked.  

 

Flugten 2020 - 4.-18. juli

Udvalget har truffet beslutning om at aflyse arrangementet for de over 100 unge, der ellers skulle have rejse rundt i Europa med tog til sommer. Usikkerheden om, hvordan situationen vil være rundt i Europa til sommer, har gjort, at man allerede nu har truffet beslutning om aflysning. De tilmeldte får direkte besked og får efter påske refunderet de penge, der indtil videre er indbetalt. 

 

SeniorCity 2020 - 11.-17. juli

SeniorCity-udvalget har på baggrund af myndighedernes udmeldinger vurderet, at det er umuligt at afvikle den type lejr for seniorerne - med fokus på nærhed, varme og seniorånd - som man havde håbet på, og som seniorerne har brug for. Derfor har man valgt at aflyse allerede nu. Læs mere på arrangementets hjemmeside

 

Fælles sommerlejr på Sletten - uge 28

Fælles sommerlejren på Sletten i uge 28 afholdes indtil videre som planlagt. Der er stadig plads til flere kredse.

 

FDF Familielejr på Sletten - uge 30

Familielejren på Sletten afholdes indtil videre som planlagt i uge 30. Der er over 120 tilmeldte, som udvalget håber at kunne afholde en herlig familielejr sammen med.