Tag med FDF til Folkemødet

Tag del i debatter, bliv inspireret af oplæg og mød andre med noget på hjerte.

26. Apr 2017
Christina Gro Hansen

FOTO: Joshua Tree Photography

Folkemødet er en politisk festival fra 15.-18. juni, hvor folk med noget på hjertet og en holdning til verden omkring os, mødes og debatterer. 
FDF sender nu for tredje gang en delegation afsted til Folkemødet og i år vil delegationen slå et særligt slag for mere leg - koncentreret fredag og lørdag over middag og på de sociale medier. Så er du fortrolig med Instagram og Twitter er det en fordel, men ikke et krav. 

Derudover vil der være rig mulighed for at udfordre Clement Kjærsgaard, udspørge din favorit folketingspolitiker, tage til koncert, hylde vinderen af "DM i debat", synge med på fællessangen i højskoleteltet og diskutere politik og drømme for FDF til langt ud på natten.
Folkemødet rummer masser af events, hvor der både er gode muligheder for at lytte og for selv at komme til orde.

Politisk lejrbål

Som deltager er der meget frie rammer for din deltagelse. Delegationen vil dog sammen med KFUM/KFUKs delegation hver aften afholde politisk lejrbål, hvor vi vil vende alt fra dagens indtryk og partiformændenes taler til FDFs muligheder i fremtidens Danmark. Derudover deltager du i et kort morgenmøde, hvor vi teamer up og vender dagens muligheder i programmet.  

Delegationen

Delegationen vil ud over elleve åbne pladser bestå af generalsekretær Morten Skrubbeltrang, udviklingschef Bitten Schjødt Kjær, kommunikationskonsulent Christina Gro, delegationsleder Christine Lund samt medlemmer af hovedbestyrelsen. Med den sammensætning sætter vi et stærkt hold med mulighed for debat om forholdene i og uden for FDF.

Praktisk

Vi tager afsted mod Bornholm torsdag middag med bus 886 afgang kl. 12.45 fra Københavns hovedbanegård.

Søndag eftermiddag går turen hjemad igen kl. 16.30 og vi forventer at være i København omkring 19.30.


Turen koster 500 kroner. Det dækker transport, samt overnatning på den politiske slagmark (teltplads for unge), hvor vi skal bo på sammen med højskolerne og andre ungdomsorganisationer.
Der vil være mulighed for at opsnuse enkelte politiske oplæg med mad, men ellers står man selv for forplejning. Den lokale Netto og Dagli' Brugsen har et glimrende udvalg. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Christine Lund, der koordinerer turen. 

Tilmelding

Der er en begrænsning på elleve pladser. Derfor bedes interesserede sende en kort motiveret ansøgning til Christine Lund om dit forhold til FDF og samfundsengagement.
Christine skal have din ansøgning senest den 14. maj 2017 christine-lund@hotmail.com.