Tag med FDF på Folkemøde 2018

Tag med og mød andre med noget på hjerte - tag del i debatter, samtaler og workshops, og fortæl om FDF og vores ambition.

22. Mar 2018
Christina Gro Hansen

Et par FDFere mødte hospitalsklovnene på Folkemødet sidste år. Foto: Thomas Heie Nielsen

Folkemødet er en politisk festival fra 14.-17. juni, hvor folk med noget på hjertet og en holdning til verden omkring os, mødes og debatterer. 
FDF sender nu for fjerde gang en delegation afsted til Folkemødet og i år vil delegationen slå et særligt slag for mere leg, og invitere Folkemødets deltagere til at lege mere. Derudover vil der være rig mulighed for at udfordre Clement Kjærsgaard, udspørge din favorit folketingspolitiker, tage til koncert, hylde vinderen af "DM i debat", synge med på fællessangen i højskoleteltet og diskutere politik og drømme for FDF til langt ud på natten.
Folkemødet rummer masser af events, hvor der både er gode muligheder for at lytte og for selv at komme til orde.

Politisk lejrbål

Delegationen vil hver aften afholde politisk lejrbål med KFUM/KFUKs delegation, hvor vi vil vende dagens emne og de mange indtryk. Vi holder kort morgenmøde sammen og vender mulighederne inden det er tid til at gå ud og fordybe sig i Folkemødets mangfoldighed. Delegationen har en opgave i undervejs at dele deres oplevelser på sociale medier. Kendskab eller nysgerrighed i forhold til Instagram eller Twitter er derfor en fordel. Derudover vil FDF af to omgange sammen sætte dagsorden i Grundtvigs telt under overskrifterne Legen som frirum og Voksne med noget på hjerte samt indbyde til morgensang samme sted.

Delegationen

Delegationen vil ud over ni åbne pladser bestå af delegationsleder Sara Lentz, generalsekretær Rasmus Agergaard, kommunikationskonsulent Christina Gro, forbundssekretær Lasse Nybo og medlemmer af hovedbestyrelsen. Med den sammensætning sætter vi et stærkt hold med mulighed for debat om forholdene i og uden for FDF. 

Praktisk

Vi tager afsted mod Bornholm torsdag middag med bus 886 afgang kl. 12.45 fra Københavns hovedbanegård. Søndag eftermiddag går turen hjemad igen kl. 16.30 og vi forventer at være i København omkring 19.30.
Turen koster 500 kroner. Det dækker transport, samt overnatning på den politiske slagmark (teltplads for unge), hvor vi skal bo på sammen med højskolerne og andre ungdomsorganisationer.
Der vil være mulighed for at opsnuse enkelte politiske oplæg med mad, men ellers står man selv for forplejning. Den lokale Netto og Dagli´Brugsen har et glimrende udvalg. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Sara Lentz, der koordinerer turen. 

Tilmelding

Der er en begrænsning på ni pladser. Derfor bedes interesserede sende en kort motiveret ansøgning til Sara Lentz om dit forhold til FDF og samfundsengagement og hvordan du har det med sociale medier,skriv gerne hvilke du har erfaringer med. Og kan du fotografere, så skriv det endelig også. 
Sara skal have din ansøgning senest mandag d. 23. april 2018.