Ledere hyldet med stor takkefest i FDF K 25 Brønshøj

Lederne i FDF K 25 Brønshøj blev hyldet med stor takkefest for deres indsats under corona-pandemien.

10. Nov 2021
Stina Lykke Hyllested Volf

Foto: Jeanne Woll

En stor takkefest for alle lederne i FDF K 25 Brønshøj blev kredsbestyrelsens måde at takke for en massiv indsats under corona-pandemien. For at påskønne ledernes indsats inviterede kredsens bestyrelse i oktober til  en takkefest for alle kredsens ledere – næsten et år efter, ideen opstod.

- Vi havde jo regnet med, at vi kunne holde festen tidligere; først skulle det have været inden sommerferien, siger Bente Ryberg, bestyrelsesformand i FDF K 25 Brønshøj

Festen var både planlagt for, at lederne kunne have noget at se frem til, men også som en anerkendelse af deres arbejde både under og efter coronanedlukningen og for igen at skabe sammenhold i lederkredsen.

Derfor var det vigtigt, fra bestyrelsens side, at sende det signal til lederne om, at de gjorde det godt. Det ville de i bestyrelsen gerne belønne og derfor var det også en fest, hvor det var bestyrelsen, der stod for det hele, både planlægning, forberedelse, mad, og rengøring.

- Vores ledere har ydet en kæmpe indsats under corona, og vi har holdt medlemstallet oppe. Vi er lige så mange nu, som vi var før corona, på trods af, at der i lang tid har været online møder og aflysning af hytteture, siger Bente Ryberg.

Åben invitation

I foråret 2021 kom indbydelsen til festen i form af en plade Marabouchokolade med en VIP-invitation til alle lederne i FDF K 25 Brønshøj. Det var bl.a. bestyrelsesmedlem Jeanne Woll, der kørte rundt med de omkring 80 invitationer, så selve det at modtage invitationen også blev noget specielt. Ifølge Bente Ryberg ville bestyrelsen "ikke bare sende invitationen rundt som sådan en ”meld dig til på Facebook”-besked.

I kredsen er de meget optaget af de relationer og det fællesskab, som lederne altid har haft, og det skulle genopbygges, fordi det er blevet udfordret under tiden med corona.

God mad og Les Lancier

Selve festen endte med at blive afholdt i oktober i år. Dagen startede i Københavns gader med et spionløb, hvor de 65 ledere blev opdelt i mindre hold.

Senere var der fest i Brønshøj Sognehus med velkomstdrink, lækker mad fra restaurant Gaudium og fest, hvor der som ekstra pynt på lagkagen blev danset Les Lancier. Oprydningen skulle lederne heller ikke tænke over; også her var det bestyrelsen, der stod klar med kost og spand for at gøre rent efter en gennemført og vellykket takkefest.

Det var også særligt, at festen blev holdt i Brønshøj kirkes sognehus, for normalt bliver der ikke holdt sådanne arrangementer her. Det løftede det hele til et højere niveau, at også kirken støttede op om kredsens lederflok og arbejde.

- Vi holder til i Brønshøj kirkes sognehus, og vi fik lov til at holde festen dér. Det var en undtagelse fra reglerne og derfor en anderkendelse fra kirken side af, siger Bente Ryberg

Skulderklap fra bestyrelsen

Kredslederne har fået tilbagemeldingen fra lederne, at de var superglade og begejstrede for festen og anderkendelsen af deres arbejde.

Udover at bidrage til at styrke lederfælleskabet var festen og med til at sætte ansigt på, hvem der sad i kredsbestyrelsen og ikke mindst fik lederne at mærke, at bestyrelsen bakker op om det store arbejde, lederne udfører.

- Jeg tror, det betyder en del for lederne, at vi er nogle, der bakker op om dem, siger Bente Ryberg.