Kredse kan med fordel købe telte til landslejren i god tid

Det kan være en god ide for kredse at købe telte til landslejren i god tid, da sammenfald af større lejre næste sommer øger efterspørgslen.

01. Jul 2021
Mia Fanefjord Hansen

Foto: Markus Glavind

Næste sommer samles FDFere fra hele landet på Sletten til vores alle sammens landslejr. Har kredsen brug for nye telte til landslejren, kan der i år være ekstra grund til at være ude i god tid med indkøbene. 

Sammenfald af lejre 

FDFs landslejr næste sommer falder tidsmæssigt sammen med andre større begivenheder. Spejdernes Lejr og DGIs udskudte Landsstævne finder ligesom landslejren begge sted i juli 2022.

Sammenfaldet af begivenheder vil øge efterspørgslen på telte betragteligt, fortæller direktør i 55NORD Jesper Christiansen, der har talt med flere af butikkens leverandører. 

- Vores teltleverandører forudser en stor efterspørgsel næste år på grund af to store lejre samt DGIs Landsstævne. Derfor har de også købt ekstra stort ind til det danske marked. Pga. øgede råvarepriser og store stigninger på fragt til Europa vil der blive prisstigninger på telte næste år, fortæller Jesper Christiansen.

Prismæssig fordel

For kredse, der har brug for nye telte, kan der således være en prismæssig fordel ved at lægge eventuelle ordrer i god tid. 

- Vil man være sikker på at få lige præcis det telt, man drømmer om, til en god pris med på landslejr, kan man med fordel købe teltet allerede nu eller lave en forudbestilling af teltet ved at rette henvendelse til 55NORDs kundeservice. Så lægger vi det ind som en en pre-order hos leverandøren til levering i foråret, siger Jesper Christiansen.

For at kunne imødekomme kredsenes behov frem mod landslejren har 55NORD sørget for at bestille så mange som muligt af de mest populære telte hjem.