Tillykke til FDF Ny Tolstrup

FDF Ny Tolstrup vandt konkurrencen om hurtigst at få skiftet skjorte-skjoldene ud. 

17. Sep 2019
Chrsitina Gro Hansen

De var hurtige i FDF Ny Tolstrup - allerede 2. september, samme dag som de hentede pakken på posthuset, blev de to fotos af kredsen lagt på Instagram under hashtagget #ståsted. Dermed vandt de konkurrencen om hurtigst at få skiftet skjoldmærker på alle kredsens skjorter. Præmien: Lagkage til hele kredsen. 

- Vi elsker lagkage i FDF Ny Tolstrup og synes bestemt, at vi skulle vinde den! Udover det, så synes vi det er vigtigt at følge beslutningen fra landsmødet om en hurtig implementering af det nye skjold. Vi var også blandt de første til at bestille det nye navneskilt til vores kreds-skur. Vi synes, det nye skjold er flot, og det kan ikke gå hurtigt nok med at få ryddet ud i de gamle versioner, så vi kan få et fælles og mere moderne visuelt udtryk, siger Iben Konradi Nielsen, leder i kredsen.

FDF Ny Tolstrup giver gerne andre kredse et fif en effektiv skjoldombytning. 

- Vi valgte at bruge et møde på at skifte. Alle børnene blev stoppet på vej til FDF og afleverede deres skjorte til et team af ledere og assistenter, der stod klar med opsprættere og strygejern. Skjorterne blev så ordnet på samlebånd under FDF-mødet, og ved slutningen af mødet, var vi alle klar til fællesfoto. Så sendte vi børnene hjem med en opfordring til forældrene om at sætte skjoldene ekstra godt på med sytråd derhjemme. Nu glæder vi os til lagkagen, som vi skal nyde på et kreds-møde den 21. oktober, lige før FDFs fødselsdag, siger hun.

Flere andre kredse er godt igang med skjoldudskiftningen. I FDF Pandrup har kredsleder Sofie Larsen lavet en lille videoguide. Se den her.