Tre nye kredsforsøg i gang

I Jyllinge, Ørestad og Samsø er initiativtagerne i gang med de første møder.

10. Mar 2023
Rasmus Lind

På græsplæner titter forårsblomsterne frem og det lysegrønne skær, der så småt skyder frem på træernes knopper, indvarsler begyndelsen på et nyt år. 

På samme må skyder tre nye kredsforsøg FDF-året i gang med møder for børn og familier. Her fortæller initiativtagerne om deres forventninger og oplevelser med opstarten af kredsforsøgene.


- Der var syv familier, som mødte op til første møde, hvor vi lavede mad på bålet, legede og sang sammen. Både børnene og deres forældre gik friske til opgaven og hyggede sig med de andre familier. De var glade for det nye initiativ og nød at være udendørs sammen. Bagefter har vi kun fået positive reaktioner fra deltagerne, siger Anne Kirstine Martin fra FDF Jyllinge


- Første møde i FDF Ørestad var nervepirrende og lykkeligt. Det var en fornøjelse at se entusiasmen i mine medlederes øjne, føle suset af at have planlagt et fantastisk møde og se deltagernes entusiasme for FDF vokse i løbet af mødet. Selvom der ikke var proppet med deltagere, så oplevede jeg at vi skabte stjernestunder for dem der var, siger Peter Salomonsen fra FDF Ørestad.


- Vi har været rigtig spændte på, hvor mange børn der ville komme. Vi er sikre på, at hvis først børnene kommer, skal vi nok kunne holde deres interesse kørende, for FDF er mega sjovt. Vores succeskriterie for første møde var fire-fem børn, og der mødte 12 op, siger Peter, Niels og Jens Aude Worm-Leonhard fra FDF Samsø.