Værdier på plakaten

Finurlige og farvestrålende plakater med FDFs værdier er på vej til alle kredse.

23. Mar 2018
Christina Gro Hansen

10 nye A3-plakater er på vej til kredsens pakkemodtager. De nye plakater er illustrationer til FDFs værdier, der blev vedtaget på landsmødet i 2016. Der er i alt 10 plakater, to for henholdsvis ståsted, samfundsengagement, tro, relationer og leg.

Plakaterne sendes en af de nærmeste dage direkte fra trykkeriet til kredsens pakkemodtagere i et plakatrør. Restlageret er hos 55°NORD, hvor de oprettes som en gratis vare. Man kan således bestille flere så længe lager haves og betaler blot for porto. 

- Vi håber, at plakaterne kan give anledning til en god snak med børn og unge og deres forældre om det, vi i FDF synes er vigtigt, siger FDFs udviklingschef Bitten Schjødt Kjær. 

Inden sommerferien vil man også hos 55°NORD kunne rekvirere samtalekort i postkortstørrelse med de samme motiver. Kortene kan for eksempel bruges på et ledermøde eller i samtaler med assistenter i kredsen. 

Illustrationerne er lavet af Sune Watts, som blandt andet  har lavet illustrationer til FLUX i en årrække. og senest illustreret postkort til Go Play-standerne.