Velkommen til tre nye GEÅer

Tre nye FDFere sluttede sig mandag til holdet på Rysensteen  

12. Aug 2020
Ida Sofie Kristensen

Fra venstre: Nikolaj V. Sørensen, Anna C.S. Nielsen og Sarah Amfelt.  

Augusts begyndelse betyder traditionen tro et nyt hold af Giv-Et-År-medarbejdere i FDF. De tre nye skud på stammen; Nikolaj Vinther Sørensen (FDF Vestbjerg), Sarah Amfelt (FDF Nivå) og Anna Cecilie Skinnerup Nielsen (FDF Arnborg) kunne i den forgange weekend bære deres flyttekasser gennem de grønne dobbeltdøre til Rysensteen og stod mandag d. 9. august op til deres første dag som ansatte hos FDF. Her bød programmet bl.a. på morgenmad med de øvrige ansatte og en grundig rundtur i det (meget) solskinshede København.

Som Giv-Et-År-medarbejdere bliver deres vigtigste opgave at understøtte den daglige drift af Rysensteen, men der bliver samtidig masser af spillerum til at prøve kræfter med og udvikle både nye og eksisterende FDF-aktiviteter.

 

Nikolaj, Sarah og Anna kommer hver med deres forventninger til det kommende års arbejde for FDF:

- Jeg glæder mig til at se FDF fra et helt andet perspektiv end det, jeg kender fra kredsarbejdet, fortæller Nikolaj.

- Ja! Netop arbejdet med at lave FDF på et andet plan, end jeg er vant til, bliver både meget anderledes og super spændende, istemmer Sarah.

Samtidig er de tre nye GEÅer klar til et FDF-år, der er tætpakket med store begivenheder:

-  Jeg glæder mig rigtig meget til efterårets landsmøde og selvfølgelig til at opleve forberedelserne frem mod landslejren næste sommer på tæt hold. Det er jo noget af det aller største! siger Anna.