Velkommen til to nye GEÅer

Mandag morgen bød FDF velkommen til to nye Giv-Et-År-medarbejdere på Rysensteen 

11. Aug 2021
Ida Sofie Kristensen

Helene Mie Rasmussen og Anton Kofoed-Duun er nye GEÅ-medarbejdere i FDF.  

Sommerferiens afslutning betyder starten for nye Giv-Et-År-medarbejdere i FDF. Derfor kunne medarbejderne på Rysensteen i mandags byde varmt velkommen til Anton Kofoed-Duun (FDF K 19 – Vanløse) og Helene Mie Rasmussen (FDF Arnborg), der det kommende år skal løfte posterne som Giv-Et-År-medarbejdere i FDF. For de to nyeste skud på Giv-Et-År-stammen bød årets første arbejdsdag traditionen tro med morgenmad på Rysensteen efterfulgt af rundvisning og kanalrundfart i København.

Som Giv-Et-År-medarbejdere skal Anton og Helene være med til at understøtte Rysensteens daglige drift, herunder skal de bl.a. planlægge og afvikle arrangementer i huset og andre steder i FDF:

- Jeg glæder mig til at arbejde med FDF på en anden måde end på kredsniveau og til at skabe et stort netværk og lære mere om de forskellige kredse og frivillige i FDF, siger Anton om sit kommende år som Giv-Et-År-medarbejder.

Helene supplerer ham:

- Jeg glæder mig til at møde en masse nye mennesker og opleve, at man er en del af noget større i FDF. Og så bliver det selvfølgelig super spændende at følge arbejdet med næste års Landslejr bag kulissen!

I den kommende uge kan de nye Giv-Et-År-medarbejdere se frem til en rundtur i det brede FDF-land. Turen går bl.a. til FDF Friluftscenter Sletten, ligesom Anton og Helene skal besøge 55Nord, hvor deres forbundsbeklædning venter på dem.