Velkommen til Ida og Anders

Ida Sofie Kristensen er ny kommunikationskonsulent i FDF, mens Anders Klostermann Hansen er startet som administrativ medarbejder.

20. Jun 2020
Mia Fanefjord Hansen

Velkommen til to nye ansatte i FDF.

Ida Sofie Kristensen er i juni startet som ny kommunikationskonsulent i FDF. Ida er uddannet cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet med kommunikationsindsatser og -rådgivning hos blandt andet Københavns Hovedbibliotek og i den private sektor.

Som livslang FDFer i FDF K 19 - Vanløse har Ida allerede et rigtig godt kendskab til FDF.

- Efter snart 23 år i FDF sidder vores ambition og værdier meget dybt i mig som person. Nu glæder jeg mig til at bruge min kernefaglighed i FDF-regi og til at drive, understøtte og udvikle vores mange kommunikationsindsatser i samarbejde med både kollegaer og vores dygtige frivillige overalt i landet. Jeg håber, at jeg som kommunikationskonsulent kan bidrage til, at endnu flere børn, unge og voksne får øje på og lyst til at indgå i det unikke fællesskab, FDF er; også i fremtiden.

Ida får kontorplads på Rystensteen i København og skal blandt andet beskæftige sig med FDFs magasiner, medlemskommunikation og inspirationsværktøjer til kredse.

Nyt ansigt i administrationen

Samtidig er Anders Klostermann Hansen startet i barselsvikariatet som administrativ medarbejder på FDFs forbundskontor.

Anders er uddannet kemiingeniør og har i en lang årrække haft en stilling som underviser og koordinator på Køge Handelsskole, bl.a. med et kortere fritidsjob som vikarierende forbundssekretær i landsdel 8. Anders har lang FDF-erfaring fra FDF Skovlunde, hvor han har været kredsleder og pt. er kredssekretær og står for den daglige administration af kredsen. Derudover har han lang landsforbundserfaring fra bl.a. Væbnermesterskabet, landslejrudvalg, kurser og landsmøder.

- Jeg har været vant til som kredsleder og kredssekretær i FDF Skovlunde at bruge Carla, håndtere børneattester og arbejde i Flexbillet. Nu ser jeg frem til at komme ind på den anden side af systemerne. Jeg håber, jeg kan trække på mine mange års erfaring i FDF, når jeg skal hjælpe kredsene.

Stort velkommen til Ida og Anders!