Sådan bæres mærkerne

Færdigheder belønnes med et mærke til at sætte på skjorten. Hvilke mærker der skal tages - og om man har deltaget nok til at få det - afgøres af lederne.

Mærkerne bæres som udgangspunkt på højre overarm på forbundsskjorten, ligesom man kan se på billedet. Mærkerne sættes på den elastik, der er på skjorten, som ”knappes” under flappen for oven.

En nem måde at få mærkerne på skjorten er ved at rette en papirclips ud og bukke den på midten som en smal krampe. Den kan så virke som en nål på elastikken, der derefter er meget nem at trække igennem mærket.

Alternativt kan man eksperimentere med andre måder at bære mærkerne på. Man kan trække mærkerne på et armbånd, eller en snor på rygsækken eller ens mugg. Kun fantasien sætter grænser.

NYT Mestersælgermærke

Vi har udviklet vores EGET mærke.

FDF Nykøbing Sj. Mestersælgermærke

Mærket uddeles til alle de børn eller voksne der sælger over 25 lodsedler ved vores årligt tilbagevendende lodseddel salg.

Tidligere Mestersælger mærke

Vi har udviklet vores EGET mærke.

FDF Nykøbing Sj. Mestersælgermærke

Mærket uddeles til alle de børn eller voksne der sælger over 40 lodsedler ved vores årligt tilbage vendende lodseddel salg.

Andre mærker

Udover de almindelige færdighedsmærker, så kan man jo altid pynte sin skjorte med alle de gadgets og PINS, man har lyst til. Der går ofte sport i at have flest "mærker" på sin skjorte.

Bl.a. kan man "optjene" et legens dag mærke ved at deltage i aktiviteter denne dag.

Eller hvad med en "FDF VENNER" pin som kan købes af kredsen (når de er på lager).

Value cannot be null. Parameter name: source