Det er vildt at være Pilt!

Pilte snitter i træ, laver bål, og lærer så småt at bygge med rafter. Det er også som pilt du kommer på længere ture, og du sover måske under åben himmel når I er på lejre

Som pilt kan dit barn blive sendt på spionløb, være med til at bryde koder og opklare mysterier. Vi bygger vores egne sæbekassebiler, og drager på eventyr.

Mød lederne for piltene nedenfor.

Til Pilte forældre og Pilte.

Så er vi klar til en ny FDF sæson, vi har program klar til slutningen af januar 2023!!!!!! Vi vil offentliggør program for ca. en måned af gangen, MEEEEN som altid, bliver det snevejr, så mødes vi på bakken ved Restaurant Skovbakken og kælker......

Piltemøder er flyttet fra mandag til TIRSDAG!

Vi har sendt sendt Signe på efterskole i år, og vi syntes selv, at vi har kidnappet en fuldfed erstatning, Malene som tidligere har været leder for Puslingene. Så om ikke for andet, så mød endelig op til vores første ordinære Pilte møde tirsdag d.23 August kl.1830 på Lundal, og tjek os ud.

På Pilteledernes vegne, Henrik.

Pilteprogram sommer 2023

Møder er tirsdag fra 18.30 til 20.00 på Lundal, med mindre andet oplyses. Ændringer forekommer, så tjek lige Facebook på dagen!

Maj

30 Finish på europallemøbler, og hygge i Piltelejren.

Juni

6 Bålmad.

13 Hou-Hølken, Gåtur med start ved Hou havn kl. 1830. Slut Hølken Camping

20 Afslutning og intro for oprykkere, der skal på væbnerholdet, efter sommerferien. Det er normalt 5.klasse, men tag lige en snak med en af os.


vh Søren, Claus, Malene & Henrik

Søren Petersen

Tlf. 9394 9510
skp_2402@hotmail.com

Claus Busk

Tlf. 6040 5134
clamet@privat.dk

Henrik Ernstsen

Tlf. 2486 5541
henrik@borgergade6.dk

Malene Bjerre-Hansen

Tlf. 2281 3263

malundse@live.dk

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.