Hvad

Gry løbet er for jer, der har evnerne, viljen og modet til at slå resten af landsdel 6 i sjove udfordringer, navigation og bedste nattesyn! Løbet starter ved solnedgang og slutter ved dagGry, her kåres det bedste Væbnerhold, Seniorhold og Kreds Post.
Du skal gå ca. 15 km, finde vej i mørket og løse en række poster undervejs. Grænser rykkes, sveden drypper og det bliver helt sikkert også hyggeligt.

Hvem

Du deltager med din patrulje som enten væbner, seniorvæbner eller senior. I skal være mellem 3 og 5 personer for at kunne danne en patrulje, og i skal finde et godt patruljenavn.

Hvor og Hvornår

I 2023 udgaven af Gry drager vi til Trelde Næs området og slutter løbet af omkring Brejning. Startstedet oplyses i deltagerbrevet der modtages efter tilmeldingsfristen. Løbet slutter søndag.

GRY finder sted fra Lørdag den 7. okt. til Søndag den 8. okt. Indtjekning sker mellem kl. 18:00 og 18:30, hvorefter løbet skydes i gang.

Pris

Løbet koster 125 kr. som betales ved tilmelding.

Fællestransport

Vi tilbyder fællestransport til og fra GRY med bus. Det foregår fra følgende stoppesteder: Svanninge-Faaborg, Svendborg Kreds, Dalum hallen , Ejby afkørsel 56 P-plads, Rasteplads ved Burger King Middelfart. Nærmere tidspunkter kommer i deltagerbrevet efter tilmeldingen.

Gi’ den alt hvad I kan – Vi ses ved daggry!

Tilmelding

Tilmeld dig her

Læs mere

Du kan læse mere og se gamle billeder her