Familie FDF er et tilbud til alle familier, der har lyst til at få en god oplevelse sammen i naturen

Der findes ikke så mange fritidsaktiviteter for de mindste børn, og dem der findes er typisk uden forældredeltagelse. I Familie FDF vil vi gerne lave en fritidsaktivitet hvor man deltager som familie og dermed “gå til noget” SAMMEN.

Ved Familie FDF holdes møder fyldt med fællesskab, leg, kreativitet, aktivitet og masser af sjove oplevelser. Aktiviteterne er målrettet 3-4 årige med voksne ved siden, men andre søskende er også meget velkomne (Børn kan kun deltage sammen med voksne).

Møderne bliver arrangeret af engagerede ledere og geniale assistenter, som altid møder op og kun laver aktiviteter, som vi selv synes er sjove. Vi skal blandt andet lave bålaktiviteter, madaktiviteter, legeaktiviteter og så skal vi boltre os i naturen og følge årstidernes gang.

Vi er for det meste udenfor, så medbring altid tøj, der er praktisk til forskellige slags aktiviteter. Der er dog adgang til toilet.

Hvis du savner en fed fritidsaktivitet sammen med en flok nye kammerat, skal du endelig kigge forbi.

Marianne Kask

Tlf. 50 55 96 83

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.