Så er vi i gang med endnu en sjov, skør og spændende sæson af FDF, og vi glæder os så meget til at have endnu et dejligt FDF-år sammen med jer!

Væbnertiden byder på lærdom, udfordringer, oplevelser og gode venskaber. Som udgangspunkt foregår alle møder udendørs, derfor beder vi klæde jer efter vejret, så lad derfor dit smartest jakkesæt og gallakjolen blive hjemme.

Vi har møder hver torsdag klokken: 18:30 - 20:30 i vores kredshus.

Vi har aftner om førstehjælp, bygger med rafter, sejler i kano, vi tager på løb og laver forskellige konkurrencer. Vi skal derudover på en weekendtur sammen – bare væbnerne og væbnerlederne, hvor vi blandt andet skal lave mad på bål. Væbnerne skal selv være med til at forberede weekendturen, så der bliver rig mulighed for at få indflydelse på, hvad vi skal lave.

Kan man ikke komme til møderne, skal man melde afbud på Facebook eller til Simon. Du finder dine lederes telefonnumre her på siden.

Mød lederne for væbnerne nedenfor.

Simon Grauballe

Tlf. 30 22 52 03

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.