Kanoudlejning

Kanoudlejning har været en del af vores DNA de sidste 25 år. Indtægterne vi får fra disse udlejninger går ubeskåret til vores aktiviteter for børn og unge. Alt arbejde i forbindelse med udlejningen er på frivillig basis. Kanoudlejningn hos os kræver at du selv yder lidt arbejde, nemlig at du selv henter og bringer kanoerne, derfor er vores priser også markant under de priser du ellers kan finde i markedet.


Når du lejer kanoer er disse pakket for forhånd på en kanotrailer, pagajer (årer), ekstrasæder og selvfølgelig redningveste medfølger ligeledes. Kanoerne afleveres og afhentes på Poppelvej 7, 5230 Odense M. Prisen for leje af kanoer er kun 225 kr. pr. kano pr. dag alt incl. dog skal man minimum leje to kanoer, så mindsteprisen vil være 450 kr.

Vi har tre trailere, alle trailere har en totalvægt på 750 kg. På politiets hjemmeside ved følgende link her kan du læse mere om kørsel med trailer når du ikke har et trailerkørekort

Man kan læse mere om kanosejlads på Odense å på Odense kommunes hjemmeside her.

Bestilt dem her!

Ved at benytte nedenstående link bliver du sendt til vores webshop hvor du kan bestille dine kanoer online. Du bliver præsenteret for en kalender hvor du kan se hvor mange ledige kanoer der er på den enkelte dag. Kanoerne kan bestilles her og du vil indenfor 24 timer modtage en bekræftelse på din bestilling. Betaling foregår ved afhentning af kanoerne og ikke online i shoppen. KLIK HER for at bestille.

Kontakt informationer

Al udlejning bestilles gennem vores webportal, men skulle der være nogle spørgsmål så kan vores udlejer Mads Thorsted Nielsen fanges på tlf. 30 23 04 61. Send meget gerne en SMS, det gør det nemmere for os at svare når det lige passer ind og ellers er i velkomne til også at kontakte os via e-mail: udlejning@fdf-o4.dk.

Udstyret

Vores kanoer er af typen Linder 525 i aluminium som er et svensk kvalitetsprodukt og er specielt egnet til udlejning grundet den kraftige godstykkelse.