FDFs mærkeudvalg søger ny formand og udvalgsmedlemmer 

Vil du arbejde med udviklingen af FDFs mærker og være med til at præge de oplevelser, som børn og unge møder ugentligt til FDF? 

I mange kredse er FDFs mærkesystem en god og vigtig inspirationskilde for de ugentlige møder og lejre, når lederne planlægger hvilke oplevelser og aktiviteter, de vil lave med kredsens børn og unge. Mærkerne tages i fællesskab og giver oplevelser, som styrker FDFernes ståsted. Mærkestrukturen giver lederne frihed til at tilpasse mærkerne til netop deres børn og unge. 

 

Udvalgets arbejde med FDFs mærker

I mærkeudvalget arbejdes der med løbende at tilpasse og justere mærkerne, så de bedst understøtter ledernes ugentlige arbejde med dem. Udvalget kan eksempelvis oprette nye mærketråde, opdatere aktivitetsforslag og mærkebeskrivelser, og løbende arbejde med kommunikation og formidling af mærkerne til ledere i FDF. Arbejdet foregår i bredt samarbejde med andre FDFere, som udvalget kan inddrage og modtage ønsker og idéer fra. Udvalgets arbejde hviler på FDF mærkefilosofi.

Aktuelt har udvalget færdiggjort en evaluering af brugen af FDFs mærker og skal i gang med at vurdere hvilke justeringer, der kan laves på baggrund af evalueringen.

 

Vi leder efter en formand og et par ekstra udvalgsmedlemmer

Udvalget har brug for en ny formand til at lede det spændende arbejde og også gerne et par udvalgsmedlemmer mere. Vi leder efter dig, som har interesse for FDFs mærker og lyst til at nørde med, hvordan vi løbende kan justere til, så de udvikler sig i takt med kredsenes liv og ønsker til dem. Hvis du også kan genkende dig selv i én eller flere af disse udsagn, så håber vi, at du vil være med:

  • Jeg er god til at organisere og skabe motiverende rammer for andre
  • Jeg har (lyst til) erfaring med at lede et udvalg af andre dygtige FDFere
  • Jeg har lyst til at videreudvikle FDFs mærker med afsæt i mærkefilosofien
  • Jeg har erfaring med brug af FDFs mærker i praksis

Udvalget består (foruden dig) af fire glade medlemmer, som bor i Midtjylland og Nordjylland. Det er dog ikke et krav, at du er bosat i samme område. 
Vi holder møder både fysisk og online. 

 

Vil du være med?

Vi håber, at du har lyst til at forme FDFs mærker i samarbejde med os og resten af FDF! Fortæl os om dig selv og din motivation for at byde ind på opgaven i dit foretrukne format (video, tekst etc.) på mail ts@fdf.dk. Du er også meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål på mail eller tlf. 41 73 11 88. 

 

Mange hilsner

FDFs mærkeudvalg