Vil du lege med i FDFs sjoveste udvalg

Et nyt legeudvalg søsættes og søger derfor friske lege-hjerner og legehjerter. Hop med og bliv en del af et udvalg, der ønsker at skabe gode vilkår for legen i FDF. Send en ansøgning afsted – måske med flaskepost.

Foto: Thomas Heie Nielsen

At lege giver energi, glæde og fællesskab - derfor er legen vigtig og en helt central del af FDF. Men har du nogensinde tænkt over, hvad en god sørøver-leg med både børn og voksne egentlig har af betydning for mennesker? Det, og mange andre elementer af legens univers, vil vi give os god tid til at drøfte. Samtidig vil vi udvikle lege til brug i de 350 FDF-kredse, der gemmer sig rundt i hele landet.

Leg som første punkt på dagsordenen

Legeudvalget mødes fire søndage i løbet af året, derudover kan der forekomme et online møde i ny og næ. Derudover vil der løbende være mindre projekter, der kan løses i teams. Møderne vil primært blive afholdt i Østjylland. Vi vil give os god tid til både at lave aftensmad sammen og altid teste alverdens lege af i fællesskab.

I udvalget er der brug for FDFere, der både har leg på hjernen og i hjertet. Unge eller gamle, som synes, at leg har stor betydning for børn og unge i dag.

Kan du genkende dig selv i én eller flere af følgende sætninger, så har vi brug for lige netop dig:

  • Jeg elsker at diskutere og debattere.
  • Jeg elsker at udvikle skøre ideer og opfinde kreative løsninger.
  • Jeg elsker at gøre mine budskaber skarpe og få andre med på ideen.
  • Jeg elsker altid at have en finger på pulsen og følge med i, hvad der rør sig i FDF og i samfundet.
  • Jeg elsker at gøre ting ordentligt – og føre opgaver helt til dørs.

Vil du være med?

Send meget gerne lidt til os - hvor du på din helt egen måde fortæller om dig selv, hvad du brænder for i dit FDF-arbejde, og hvorfor du gerne vil være med i FDFs legeudvalg? Du er desuden altid velkommen til at ringe eller skrive til os med tanker og spørgsmål på følgende mails og numre. 

graungaard@fdf.dk / kasperdj.dj@gmail.com 

60 86 00 04 / 26 36 08 80

 

Vi glæder os til at høre fra dig – og til at lege med dig ude i det store FDF-land.

 

Glade hilsner fra

Daniel Graungaard & Kasper Dahl Jensen– formænd for legeudvalget.