March og lejr-udvalget søger ny formand

Er du en god tovholder og projektleder, som kan holde overblikket? Og vil du være med til at skabe verdens bedste sangbog?

Foto: Noe Dam

 

March og lejr-udvalget sammensætter en gang om året FDFs helt egen sangbog. Vi styrer processen fra udvælgelse af sange til tryk og indspilning – i tæt samarbejde med 55NORD.
Vi har det super hyggeligt, imens vi nørder musik, og vi holder cirka 3 weekendmøder om året. Vi har alle siddet ret længe i udvalget, fordi det virkelig er sjovt at være med – og man får lov at være med til at skabe en superfed sangbog! Ligeværd er meget vigtigt for os i udvalget, selv om vi har hver vores kæpheste i forhold til noder, tekst eller musik. Og nu mangler vi altså en formand, som kan hjælpe udvalget med at blive endnu bedre.

Om formandsposten

Vi vil gerne have en formand, som virkelig interesserer sig for musik og sang i FDF, og som kan skabe linket mellem udvalget og resten af FDF. Vi forestiller os, at formanden for March og lejr-udvalget er en god tovholder og projektleder, som kan holde overblikket over produktionsplanen og kontakten til landsforbundet. Opgaven er ret tidskrævende i perioder, så du skal nok være lidt fleksibel.
Har du gode ideer til udvalget, er vi meget åbne over for dem! 

Vil du være vores formand?

Så skriv lidt om dig selv, og send det til marchoglejr@FDF.dk senest 15. oktober. Så ser vi på de indkomne ansøgninger og vælger en ny formand efterfølgende. Vi laver dette opslag for at åbne udvalget op for alle, som brænder for musik og vores alle sammens sangbog.

Nå ja…

Vi vil faktisk gerne have 1 eller 2 nye medlemmer i udvalget, ud over en ny formand. Der er opgaver til alle! Et medlem af March og lejr-udvalget skal kunne følge en deadline, have en vis musikforståelse – og brænde for musik i FDF! Det gør ikke noget, hvis du ikke selv kan spille et instrument – det kan vi!