Kasserer søges til FDF Lejrcenter Vork

FDF Lejrcenter Vork søger ny ildsjæl til videreudvikling og drift af centerets økonomiske opgaver

Foto: Jacob Warrer

FDF Lejrcenter Vork søger ny ildsjæl til videre udvikling og drift af centerets økonomiske opgaver. 

FDF Lejrcenter Vork har de seneste 5 år gennemgået en kæmpe udvikling. Belægningsgraden er steget, lejren har gennemgået omfattende renovering og der er mange nye projekter på vej – ja kort sagt et lejrcenter i rivende udvikling. 

Lidt om jobbet

Lejrcenteret drives af en frivillig bestyrelse, og opgaven som kasserer består blandt andet i udlejning og generelle kasserer opgaver såsom udarbejdning af årsregnskab og betaling af diverse regninger. Du behøver ikke have den store økonomiske baggrund, men skal naturligvis kunne lægge sammen og trække fra - Vi søger derfor dig, der synes det her lyder sjovt og spændende. Om du overtager 100% fra dag et af, eller om du har brug for lidt støtte i opstartsperioden, finder vi ud af sammen.

Herudover bliver du fuldgyldigt medlem af bestyrelsen som udover dig, består af fire andre ildsjæle - der brænder for at gøre FDF Lejrcenter Vork til et fedt sted at tage på lejre og kurser. 

Kontakt 

Hvis du synes det lyder spændende eller har uddybende spørgsmål, kontakt da afgående kasserer Heide Granberg på granberg@FDF.dk eller ring på telefon 26 46 12 25 til en uforpligtende snak om hvad opgaven går ud på.