Medlem til GLOBUS

Vær med til at udtænke sjove og nytænkende aktiviteter med Verdensmålene.

GLOBUS er FDFs internationale projekt, som denne gang har fokus på FNs 17 Verdensmål, og hvordan vi kan udbrede dem i FDF. Vi søsætter bærerdygtigheds-initiativer som både tager form som konkrete aktiviteter til kredsarbejdet med også inspiration til udvalg og arrangementer i større og mindre sammenhænge. Eller...det vil vi i hvert fald gerne! Vi er nemlig kun lige startet, og du får derfor indflydelse på projektets retning sammen med de 7 andre medlemmer af udvalget. 

Vi hygger os i udvalget og spiser sammen før hvert møde. Når tiden nærmer sig holder vi også en julefrokost. Det er vigtigt, at det både er meningsfyldt og hyggeligt at være med i GLOBUS. Vi mødes ca. hver 6. uge. Derimellem har man forskellige ansvarsområder.

Vi holder en blanding af hverdagsaftensmøder, typisk i Odense, og weekend-dagsmøder, som veksler mellem Århus og København. 

Din rolle i udvalget

Du vil blive medlem af et energisk udvalg, der brænder for at skabe en bærerdygtig dagsorden i FDF gennem sjove, nytænkende og anerledes aktiviteter. Du behøver ikke have nogen tidligere erfaring med arbejdet med FNs 17 Verdensmål, men du skal være motiveret af, at arbejde med dem i FDF. Vi arbejder med både længerevarende projekter, små begivenheder og aktivitetsmateriale, og vi beslutter, hvem der gør hvad. Herudover kommunikerer vi alle vores ideer ud i FDF-land, for det er dér, de skal blive til virkelighed. 

Sidder du selv med nogle ideer til arbejdet, så er vi også meget åbne overfor dem.

Nepal er projektets fokusland og udvalgsarbejdet indebærer også en tur til Nepal, på et tidspunkt.

Vil du være med?

Så skriv lidt om dig selv og send det til: peteralkjaersig@gmail.com senest d. 15. november. Vi ser på alle ansøgninger og vælger 2 nye medlemmer efterfølgende. Vi har lavet dette opslag for at åbne GLOBUS-udvalget op for alle, som brænder for bærerdygtighed i FDF.