Bliv Giv-Et-År-medarbejder i København

FDF søger to Giv-Et-År-medarbejdere for perioden august 2023-juli 2024. 

Vi forestiller os, at: 

 • Du er mellem 18 og 21 år.
 • Du er klar på et år i København med FDF på fuld tid.
 • Du gerne vil udfordres med arbejdsopgaver, som udvikler dig personligt og giver dig et indgående kendskab til FDF på landsplan.
 • Du kan yde god service og møde de mange forskellige brugere af Rysensteen med åbenhed.
 • Du sprudler af idéer og kreativitet har lyst til at udvikle nye aktiviteter sammen med andre.
 • Du er god til at organisere og holde orden i et hus med meget liv.
 • Du har mod på at hjælpe med rengøring, vedligeholdelse og andre praktiske opgaver.
 • Du er klar til mange forskellige opgaver i FDF– fx at arbejde med opstart af nye kredse, bidrage til FDFs sociale, digitale og trykte medier eller hjælpe til på FDFs kurser.
   

Giv-Et-År-medarbejdernes profil   

Giv-Et-År-medarbejderne fungerer som blæksprutter med mange arme og flere bolde i luften ad gangen. Begge Giv-Et-År-medarbejdere indgår i den almindelige drift af Bycenter Rysensteen, hvor mange opgaver løses i samarbejde med FDFs øvrige medarbejdere. Som Giv-Et-År-medarbejder skal du have mod på at give dig i kast med det hele, og du får selv stor indflydelse på, hvordan du løser dine opgaver. Opgaverne ligger indenfor disse fire felter:

→ Aktiviteter, arrangementer og udlejning
Giv-Et-År-medarbejderne planlægger, afholder og udvikler arrangementer og aktiviteter på Rysensteen. Det indebærer eksempelvis den ugentlige fællesspisning og kontakt til Rysensteens lejere og andre brugere, hvor Giv-Et-År-medarbejderne har ansvaret for ind- og udtjekning. Giv-Et-År-medarbejderne er Rysensteens vagthavende og bemander huset efter behov om aftenen og i weekender. Giv-Et-År-medarbejderne tager derudover initiativ til rekruttering af nye og fastholdelse af nuværende medlemmer af Rysensteens frivillige netværk.

→ Kredsstart
Giv-Et-År-medarbejderne bliver en aktiv del af FDFs massive satsning på at starte nye kredse, fx ved at hjælpe en ny kreds med at planlægge og afvikle de første børnemøder, at markedsføre den nye kreds på sociale medier eller at få den første sæsonplan lagt.

→ Medier og kommunikation
Giv-Et-År-medarbejderne producerer indhold til hjemmesider, sociale medier og FDFs mange andre medier. Opgaverne tilpasses dine interesser og særlige kompetencer.

→ Det praktiske
Giv-Et-År-medarbejderne varetager Rysensteens løbende vedligeholdelse i samarbejde med inspektøren og husets frivillige håndværkere.
 

Ansættelsesperiode 

Fra starten af august 2023 og et år frem.
 

Bolig 

FDF stiller værelse til rådighed centralt i København.
 

Løn

Lønnen udbetales månedsvist bagud og svarer omtrent til SU-taksten for udeboende. Lønnen er skattepligtig.
 

Ansøgning

Send os en kort ansøgning, hvor du fortæller, hvorfor du søger stillingen som Giv-Et-År-medarbejder, og hvorfor vi skal vælge netop dig. Du kan bl.a. skrive om:

 • Dine interesser
 • Dine stærke og svage sider
 • Din FDF-baggrund og FDF-erfaring
 • Dine uddannelsesplaner
 • Anden relevant information om dig selv

Send ansøgningen senest den 15. maj 2023 via linket nederst på siden.

Vi holder ansættelsessamtaler den 24. eller 25. maj i København. Du må gerne søge, selvom du er forhindret denne dag – så finder vi en anden løsning. FDF dækker transportudgifter for alle, der inviteres til samtale.

Giv-Et-År-stillingerne forventes at være besat senest den 15. juni.
 

Kontakt

Har du spørgsmål til livet som Giv-Et-År-medarbejder eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte inspektør Rasmus Frydensbjerg på tlf. 41 73 11 70 eller rf@FDF.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.