FDF søger ny generalsekretær

FDF søger en generalsekretær, der har en stærk forståelse for og i sin tilgang til ledelse formår at forankre FDFs formål, ambition og strategi hos ansatte såvel som frivillige.

FDF er Danmarks ældste uniformerede børne- og ungdomsorganisation. Organisationen består af mere end 24.000 børn, unge og voksne, der er fælles om tro, leg, relationer og samfundsengagement på et folkekirkeligt grundlag.

350 selvstændige FDF-kredse udgør rygmarven med 6600 frivillige voksne fordelt i hele Danmark, der hver uge giver 18.000 børn og unge mod og tro gennem oplevelser og fællesskab i FDF.

Med afsæt i 120 års historie, værdier og erfaringer kombineret med nye visionære tiltag og ambitioner søger vi en passioneret generalsekretær til at stå i spidsen for og understøtte en fortsat udvikling af FDF. Alt sammen i et tæt samarbejde med den frivillige hovedbestyrelse, de mange frivillige ledere og vores dygtige ansatte. Vi søger en generalsekretær, der ser værdien i, at vi er fælles om projektet og er med til at skabe gode relationer på tværs af frivillige og ansatte samt eksterne og interne samarbejdspartnere.

Ansøgningsfrist 9. august 2022.

Læs det fulde stillingsopslag og send din ansøgning via linket herunder: