FDFs legeudvalg søger lege-hjerner og lege-hjerter

– vil du lege med i FDFs sjoveste udvalg?

Christina Gro Hansen

Foto: Thomas Heie-Nielsen

Et nyt legeudvalg søsættes i dette forår og søger derfor friske besætningsmedlemmer. Hop med ombord og bliv en del af et udvalg, der ønsker at skabe gode vilkår for legen i FDF. Send en ansøgning afsted nu – måske med flaskepost.

At lege giver energi, glæde og fællesskab - derfor er legen vigtig og en helt central del af FDF. Men har du nogensinde tænkt over, hvad en god sørøver-leg med både børn og voksne egentlig har af betydning for mennesker? Det, og mange andre elementer af legens univers, vil vi give os god tid til at drøfte. Samtidig vil vi udvikle lege til brug i de 370 FDF-kredse, der gemmer sig rundt i hele landet.

Leg som første punkt på dagsordenen

Legeudvalget vil mødes 6-7 hverdagsaftner i løbet af året, samt en weekend efter behov. Derudover vil der løbende være mindre projekter, der kan løses i teams. Møderne vil primært blive afholdt i Østjylland, blandt andet på Silkeborg Højskole. Vi vil give os god tid til både at lave aftensmad sammen og altid teste alverdens lege i fællesskab.

I udvalget er der brug for FDFere, der har leg på hjernen og i hjertet. Unge eller gamle, som synes, at leg har stor betydning for børn og unge i dag.

Kan du genkende dig selv i én eller flere af følgende sætninger, så har vi brug for lige netop dig:

  • Jeg elsker, at diskutere og debattere.
  • Jeg elsker, at udvikle skøre ideer og opfinde kreative løsninger.
  • Jeg elsker, at gøre mine budskaber skarpe og få andre med på ideen.
  • Jeg elsker altid at have en finger på pulsen og følge med i, hvad der rører sig i FDF og i samfundet.
  • Jeg elsker, at gøre ting ordentligt – og føre opgaver helt til dørs.

Vil du være med?

Send meget gerne lidt til os - hvor du på din helt egen måde fortæller om dig selv, hvad du brænder for i dit FDF-arbejde og hvorfor du gerne vil være med i FDFs legeudvalg inden fredag den 13. april? Du er desuden altid velkommen til at ringe eller skrive til os med tanker og spørgsmål.

Formænd for Legeudvalget 

lenepfeiffer@hotmail.com / simonstagis@FDF.dk

24 65 17 75 / 23 74 18 31

Vi glæder os til at høre fra dig – og til at lege med dig, ude i det store FDF-land.