Vær med i Trosudvalget

Trosudvalget i FDF søger nye medlemmer.

I forkyndelsen på landslejren blev der talt  og tænkt rigtig meget om tro. Foto: Rieke Poppe. 

Synes du, det er spændende at arbejde med tro og forkyndelse i FDF? 

 

Vil du være med til at understøtte FDFs ambition i relation til punktet tro?

 

Kunne du tænke dig at være med i et hyggeligt udvalg med mange debatter, diskussioner og sjove arbejdsopgaver. 

 

Så læs endelig videre her…. 

 

I FDFs ambition  og værdigrundlag, står der: FDF skaber plads til tro og samtale om de store spørgsmål i livet, på et folkekirkeligt grundlag,men spørgsmålet er hvad vi i FDF kan gøre for at opretholde dette? Og hvad vil det sige, at vi i FDF møder børn og unge med evangeliet om Jesus Kristus? 

 

Trosudvalget arbejder for at vedligeholde og styrke FDFs arbejde inden for tro, som det kommer til udtryk i vores ambition, formål og værdier. Vi arbejder både organisatorisk og praktisk, så der er både mulighed for at være med til at lave forslag til fremtidige udviklingsmål inden for tro, samt for at lave konkrete andagtsmaterialer, uddannelse og for at komme ud i kredsene og holde oplæg. Vi er et hyggeligt udvalg, hvor der er god plads til forskelligheder og vi sammen også får en større forståelse for mangfoldigheden i den kristne tro i FDF. 

 

Vi er et bredt udsnit af ledere fra hele landet med forskellige baggrunde fra naturvidenskabelige over studerende til præst, så vi opfordrer alle interesserede til at søge. Vi holder ca. 6 heldagsmøder årligt typisk lørdag eller søndag, derudover kan der være møder i arbejdsgrupper eller op til særlige deadlines. Der vil typisk også være lidt arbejdsopgaver imellem møderne, men det er meget forskelligt hvor mange arbejdsgrupper, man vælger at være med i. . 

 

Hvis du er interesseret i at være med, så skriv en mail til annakorsgaardberg@gmail.comsenest 15. august med dit navn, kreds og telefonnummer, og svar gerne også på nogle af nedenstående spørgsmål: 

- Hvorfor, du gerne vil være med i Trosudvalget

- Hvilken FDF-erfaring, du har med i bagagen

- Hvilken eventuel anden erfaring/baggrund, du har (job, studie, kurser og fritid)

- Hvad netop du kunnet forestille dig at bidrage med i udvalget

Som udgangspunkt er man med i Trosudvalget i en sæson dvs. frem til sommeren 2019 og derefter kan man så overveje, om man vil være med igen i næste sæson. 

 

Skriv eller ring også gerne, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om udvalget.  

 

Kontaktoplysninger:

Formand Anna Berg på annakorsgaardberg@gmail.com, 22393590