Sikkerhed:

Du skal have modtaget sikkerhedsinstruks fra Skipper inde I sejler. Der vil blive instrueret i hvad du skal gøre i en nødsituation, hvor er redningsveste, redningsflåder, brandudstyr, samt alle andre praktiske informationer inden sejladsen påbegyndes.

Alkohol:

Det er ikke tilladt at indtage alkohol ombord på skibet eller være beruset under sejlads. Alkohol må kun nydes i land, samt medtages på skibet under særlig tilladelse fra Skipper.

Rygning:

Der må kun ryges på dækket i læ side af skibet, som er den side hvor vinden forlader skibet. Der bør kun ryges om bord så det ikke er til gene for andre.

Opførsel:

Der må ikke siddes på lønningen under sejlads.
Lad være med at løbe på hverken dækket eller neden om læ.
Når der bliver råbt duk jer, så duk dig og spørg hvorfor bagefter
Hvis besætningen råber at det for at alle kan høre hvad der bliver sagt eller fordi noget skal gå hurtigt, det er ikke fordi vi ikke kan lide dig.

Mobilopladning og elektronisk udstyr:

Mens vi sejler er der ikke mulighed for at få opladt sin mobiltelefon, medbring derfor evt. en powerbank. Når vi er i land og har landstrøm vil der være begrænset antal 220 volts stik til deling til hele skibets besætning, som kan oplade din telefon. Der er ikke mulighed for tilslutning af andet elektronisk udstyr om bord, så lad bærbar, iPad, krøljern, hårtørrer osv. blive derhjemme.

Affaldshåndtering:

Holdleder og skippers anvisninger til affaldshåndtering skal følges om bord.