For seniorvæbnere er der fart på. De har mod på livet og kastes rundt af de valg de skal træffe i samfundet. Igennem aktiviteter og samtale bliver de bevidste om deres egne evner samt fællesskabets betydning. De oplever at vi sammen kan mere og at en god ven er uundværlig.

Som seniorvæbner kan du udfordre dig selv med overlevelsesture og adventure races. Du kan bygge en gynge af rafter, opfinde en fuldautomatisk pandekagevender eller give kredshuset en makeover med naturmaterialer og genbrugsguld.

Sæsonplan

Lederne

Hanna

Magnus "Myg"

Peter

Tilmelding til ture og lejre

I FDF Skovlunde bruge vi Nemtilmeld til alle tilmeldinger til ture og lejre. Det er enkelt at bruge og betalingen foregår let med f.eks. dankort.

Nemtilmeld

Tag afsted

Som seniorvæbner har du mange muligheder for at tage på kursus i FDF. I vinter- og efterårsferien er der 7.-8. klassekurser, som vil være dit første kursus i FDF. Hvert år i påsken og efterårsferien er der seniorvæbnerkurser. Her kan du møder FDFere fra hele landet. I får store oplevelser og mindeværdige øjeblikke, og samtidig får du masser af ideer med hjem til kredsen.

Mere om FDFs kurser