FDF Harrestrup netværk

FDF Skovlunde er med i FDF Harrestrup netværk, der består af FDF i Ballerup, Hjortespring, Kirke-Værløse, Ledøje-Smørum, Pederstrup og Skovlunde. Alle kredsledere i netværket mødes med jævne mellemrum for at give hinanden ideer og snakke om større arrangementer.

Samarbejde med andre netværk

De almindelige ledere mødes også nogle gange om året med andre ledere. Det kan være på lederskole eller for for at planlægge ture og weekender i større sammenhænge. Når vi er flere kredse sammen om et arrangement, kan vi lave ting, der måske var umuligt for Skovlunde alene. På VÆBNERMESTERSKABET dyster alle væbnerene og seniorer i hele landet om at blive de bedste.

Landsdele og Landsforbund

Alle netværksledere og kredsledere mødes i landsdelene med vores landsdelsleder. Landsdelslederen tager også på besøg i de enkelte FDFkredse for at inspirere eller hjælpe med problemer, ligesom forbundssekretærene, der er ansat af landsforbundet, FDF.

FDFs hovedkontor ligger på Rysensteensgade i København. I Bycenter Rysensteen findes administrationen og nogle af forbundssekretærerne har kontor her. Det er de eneste lønnede medarbejdere i FDF.