Retningslinjerne er opdateret den 28. februar 2021.

Antal
Vi må maksimalt samles 25 personer inkl. lederne. Hvis der dukker flere op til et møde, deler vi os i mindre grupper, som oftest efter alder.

Område
Alle aktiviteter foregår udendørs. Vi mødes til fælles opstart foran skurvognen, og hvis vi er flere end 25, fordeler vi os i området med god afstand mellem grupperne.

Afstand
Alle skal så vidt muligt holde god afstand til andre. Ved aktiviteter med kraftig udånding, hvor dråber dannes og slynges længere væk fra personen end ved normal tale, f.eks. sang, råb, skuespil, m.v., holder vi en afstand på mindst to meter.

Hvis der opstår en situation, hvor en af os kommer til skade, tager vi selvfølgelig hånd om situationen og agerer, som vi normalt ville gøre det – det håber vi på forståelse for.

Ankomst/afhentning
Vi beder om, at ankomst foregår så tæt på kl. 16.30 som muligt, og at afhentning foregår hurtigst muligt efter kl. 18.00. Forældre skal blive i bilen, hvis de afleverer og afhenter.

Medlemmer, der kommer på cykel, skal sørge for at parkere cyklerne med god afstand til hinanden i cykelstativet ved lejrskolen.

Det skal du have med til mødet
Vi anbefaler, at I medbringer følgende til alle møder:
- Din FDF-skjorte
- Påklædning og fodtøj, der passer til vejret
- Blyant eller kuglepen
- En flaske med vand

Håndhygiejne
Der vil til alle møder være håndsprit, som man kan bruge. Ved ankomst skal alle spritte hænderne af.

Sygdom/Symptomer/Risikogruppe
Er du syg, uanset om det er med symptomer på coronavirus eller andet, vil vi gerne have, du bliver hjemme. Vi vil rigtig gerne se dig, men der er ingen grund til at løbe risikoen i øjeblikket. Og er man syg, skal man blive hjemme, indtil man er rask.

Bliver man dårlig under et af vores møder, eller opstår der sygdomssymptomer, vil det pågældende barn eller lederen blive sendt hjem. Vi kontakter naturligvis forældrene.

Er man selv eller nogen i husstanden i risikogruppen, hvor det kan være farligt at blive syg, lader vi det være op til det enkelte medlem eller dennes forældre at vurdere, om det er smart at komme til FDF lige nu. I kender selv bedst jeres situation, og i hvilken grad det kan være farligt.

Skurvognen
Skurvognen vil under mødet være lukket, så det er ikke muligt for medlemmer at komme derind.

Toiletbesøg under mødet
Vi anbefaler, at I sørger for at gå på toilet derhjemme, inden I kommer til FDF. Skal du på toilet under FDF-mødet, skal det foregå i skoven, og hænderne skal sprittes af efterfølgende.

Der kan også være adgang til toilettet hos campingpladsen, men dette foregår på eget ansvar, da vi ikke kan stå inde for rengøringens standard.

Nye medlemmer
Normalt vil vi sige, at man bare kan møde op til et af vores møder, men i øjeblikket er det lidt mere bøvlet, fordi vi skal prøve at holde afstand, og fordi vi ikke må være så mange samlet på samme sted. Vi vil dog stadig gerne have nye medlemmer, så lige nu skal vi bede jer kontakte vores kredsleder Allan på tlf. 25 33 85 54, hvis du kunne tænke dig at prøve at være med til et FDF-møde. Så finder vi sammen en løsning, så det kan lade sig gøre.