Vil du gerne være med i FDF Tåsinges bestyrelse, eller er du lige blevet valgt ind på Årsmødet, så finder du her lidt grundlæggende information om vores arbejde i bestyrelsen.

De fleste har en travl hverdag med masser af gøremål, så derfor lyder det nok ikke umiddelbart så tillokkende at skulle lægge endnu en aktivitet oveni ved at engagere sig i en foreningsbestyrelse. Som du kan læse herunder, overstiger udbyttet af at være med i vores kredsbestyrelse dog langt den indsats, det kræver.

Bestyrelsens opgave

Det er bestyrelsens gode indsats, der skaber rammerne for fællesskabet. Det fællesskab, der giver børnene de bedste oplevelser og minder for livet sammen med lederne i FDF Tåsinge.

Bestyrelsens opgave er at have styr på de økonomiske og administrative opgaver, at hjælpe til med gode ideer til udviklingen af de rammer, der sættes for børnene, samt at skabe et samarbejde med kirken og andre lokale initiativer.

Det er blandt andet derfor, vi går med kirkeblade og æblebladet, således at vi kan tjene nogle penge til børnenes aktiviteter.

Bestyrelsen arbejder ud fra FDFs til enhver tid gældende vedtægter.

Bestyrelsesarbejdet

Vi har lavet nedenstående årshjul, der viser de tilbagevendende opgaver, der ligger i FDF Tåsinges bestyrelse.

I årshjulet kan du se, at vi kun mødes fire gange om året til møder af ca. en times varighed. Det plejer at være rigtig hyggeligt, da vi får talt om nye initiativer til børnenes onsdage ved FDF, og hvilke fremtidsplaner der er ønsket fra lederne i kredsen.

Derudover gennemgår vi bevægelserne på vores bankkonto, således at alle er orienteret om den økonomiske status.

Bestyrelsens medlemmer udfylder forskellige roller, der på hver deres måde er vigtige, for at kredsen kan fungere - læs mere om dem her.

Ny i bestyrelsen

Hvis du er ny i bestyrelsen eller gerne vil vide mere, kan du læse FDFs folder Ny i bestyrelsen, der giver de grundlæggende oplysninger for bestyrelsesarbejdet i en FDF-kreds. Her kan du også finde en parlør til nogle af de udtryk, der bruges om diverse begreber i FDF.

Er du ikke allerede en del af bestyrelsen for dit barns FDF, så overvej at blive med til at skabe de rammer, der giver dit barn masser af rigtig gode, spændende, sjove og lærerige oplevelser ved de ugentlige møder og på ture og lejre.

Du kan også altid tage kontakt til den nuværende bestyrelse i FDF Tåsinge og høre om mulighederne.

Vi ser frem til at se dig i FDF Tåsinges bestyrelse!