Sådan behandler vi dine data

Vi vil altid gerne det hele enkelt, let og gennemskueligt, og derfor er det helt naturligt for os, at vi passer godt på de data, som I vælger at give os. Herunder kan du se vores forløb og læse, hvor og hvordan vi opbevarer dine eller dit barns data.

Indmeldelse

Vi modtager din indmeldelse enten på papir på en officiel indmeldelsesblanket eller via vores online indmeldelsesformular, og oplysningerne skriver vi herefter ind i FDFs online medlemsregistreringsprogram CARLA. Landsforbundet FDF administrerer CARLA og passer på data heri. Indmeldesblanketterne på papir gemmes fysisk aflåst hos den til enhver tid siddende kredsleder, kasserer eller bestyrelsesformand. Disse gemmes indtil 5 år efter udmeldelse i henhold til gældende lovgivning.
Indmeldelsen indeholder ikke personnummer.

Når du tilmelder dig noget via hjemmesiden

Når du tilmelder dig et arrangement via Flextilmeld, indtaster du selv dine oplysninger i en formular. Når du trykker "Tilmeld", accepterer du vores behandling af dine data. Oplysningerne gemmes i Flextilmeld og kan tilgås af den arrangement-ansvarlige leder. Når arrangementet er afholdt, slettes alle oplysninger.

Når du tilmelder dig noget på papir

Når du tilmelder dig ved skriftligt at udfylde et stykke papir, gemmer vi papiret, indtil arrangementet er afholdt. Herefter destrueres alle tilmeldinger.

Elektronisk kommunikation

Når vi kommunikerer via mail eller SMS, gemmer vi ligeledes al kommunikation, indtil det ikke længere er relevant. Hvis en forælder eksempelvis melder afbud til et møde, slettes beskeden med det samme, men hvis du sender os en mail med info til en lejr eller et andet kommende arrangement, beholder vi mailen, indtil arrangementet er overstået.

Sociale medier og hjemmeside

Vi lægger jævnligt billeder, film og tekst på de sociale medier og kredsens hjemmeside. Det gør vi, da de viser den gode stemning og meget præcist fortæller, hvad vi laver til FDF. Billederne er tænkt som gode minder for vores medlemmer, indsigt for forældre, familie og venner, og endelig er det ikke mindst god reklame for kredsen og for FDF som helhed.

Fjernelse af materiale

Vi sørger altid for at indhente tilladelse til at bruge film og fotos af medlemmerne på FDFs medier, profiler, sociale medier og hjemmesider. De fleste giver et generelt tilsagn herom i forbindelse med indmeldelsen, men har vi alligevel lagt noget op, som du ikke ønsker at have liggende, kan du altid kontakte os på taasinge@fdf.dk, og så fjerner vi det hurtigst muligt.

Kontakt os, og vi sletter

Hvis du mener, at vi har data liggende på dig eller dit barn, som du ikke ønsker, vi skal have, kan du altid bede om at se disse data. Vi vil til enhver tid slette dine data, såfremt vi ikke derigennem bryder lovgivning, love og regler.

Har du forslag til forbedringer?

Vi vil rigtig gerne gøre det godt, og derfor er vi også åbne for forslag til at gøre din oplevelse hos os endnu bedre og mere sikker. Tøv ikke med at skrive til os på taasinge@fdf.dk, hvis du har idéer til, hvad vi kan gøre.