Sheltertur i klosterheden

Seniorene har været på overnatning i klosterheden. De sov på en shelterplads med bålsted og godt med plads. Der lå en sø ved siden af, hvor der tydeligvis boede bævere. De havde en sjov og hyggelig tur. Herunder kan i se nogle billeder derfra.

Seniorfestival 2019

Herunder kan i se nogle billeder fra Seniorfestival 2019

Lidt om seniorvæbnere på Thyholm

I FDF Thyholm har vi et ganske særligt tilbud for alle unge, som går i 9. klasse og opefter. Man kan blive senoir! Det er for alle, som er åbne for nye indtryk, og som kan hygge sig i gode venners selskab.

Typiske aktiviteter

Som senior leves FDF livet nærmest som i en boble midt i kredsen. Holdet fungerer som en slags klub, hvor man sammen med lederne aftaler, hvad der skal på programmet. Hos seniorerne er der næsten ingen grænser for aktiviteterne. De mødes en gang i måneden i kredshuset, og derudover tager de nogle gange på en eller anden vild tur! I Kredshuset kan de lave aftensmad sammen, holde filmaften eller bare side og snakke og hygge med kage og kakao. Når de så tager på tur kan det måske være i svømmehallen, ud og spille paintball eller en hel weekendtur i den vilde natur!

Højdepunkter

Som senior har man mulighed for at få et FDF-år, hvor det ene højdepunkt afløser det næste:

Seniorerne er med når de yngste i lederflokken tager på tur eller udtænker nye spændende projekter

Seniorvæbnerne får flere gange om året mulighed for at deltage i landsforbundets seniorarrangementer sammen med flere hundrede jævnaldrende - fede oplevelser sammen med vennerne, kredsen betaler

På Møgelø har seniorvæbnerne en ganske særlig status. Om dagen leves livet på holdet ligesom de andre væbnere, og om aftenen tager den gas ved lederhyggen og den tilhørende galskab - hvad med en lille rask rotur til æ pig kl. 04.00, måske vil æ pigmand sælge en blødis.

Ebbe Gade

Tfl: 22 58 68 57

Frederik Jakobsen

Tlf: 30 44 59 75

Tag afsted

Som senior har du mange muligheder for at tage på kursus i FDF. Hvert år i påsken og efterårsferien er der seniorkurser. Her kan du møde FDF'ere fra hele landet. I får store oplevelser og mindeværdige øjeblikke, og samtidig får du masser af ideer med hjem til kredsen.