Hvem er vi?

Puslingene er i år slået sammen til ét hold.
Holdet er for for alle drenge og piger i 0. og 1. klasse.

Puslinge er kredsens spilopmagere. FDF er lige noget for dig, især hvis du har lyst til at lege, og prøve nye og spændende ting.

Typiske aktiviteter

Som pusling lærer man at være FDF'er. De kan f.eks. bygge huler, lave dukketeater, lære sange, lege, og få historier. Vi tager også mærker - måske cirkusmærket eller dyremærket eller eventyrmærket. Nogle gange er vi også på ture, hvor vi sover i en hytte eller et telt.

Højdepunkter

Det er bare helt vildt, hver gang man er til FDF som pusling. Måske bliver det største for dig, når vi skal på weekendtur første gang, eller måske er det, når vi får historier til møderne. Vi skal også afsted sammen med alle de andre FDF'ere, og i sommerferien skal vi være med i et rigtigt eventyr, når der er sommerlejr på Møgelø.

Her kan du se nogle billeder af hvad vi laver

Alle børn har fået et brev med en indbydelse til FDF og program for holdet. Du kan downloade indbydelsen til puslinge her

Mia Hove

Tlf.: 22 16 15 87

Mail: Miaospahove@gmail.com

Kim Langgaard

Tlf.: 26 20 51 31

Mail.: kimlanggaard@hotmail.dk

Pernille Kappel

Tlf.: 21 68 24 76

Karina Laurvig

Tlf.: 23 84 71 84

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. De tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.