FDF Tjørring

Møde hver mandag

Puslinge (0. klasse) 17.00 - 18.30
Tumlinge (1. - 2. klasse) 17.00 - 18.30
Pilte (3. - 4. klasse) 17.00 - 19.00
Væbnere (5. - 6. klasse) 18.30 - 20.30
Seniorvæbnere (7. - 8. klasse) 18.30 - 20.30
Seniorer (9. klasse - 18 år) 18.30 - 20.30

Find os her

FDF Tjørring
Gisselfeldvej 10
7400 Herning

Se på kort >

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.

Som FDF’er i Tjørring får du mulighed for at lære mange nyttige ting. Du får blandt andet lært at binde de seje knob, som vi bruger, når vi bygger med rafter. Du lærer at slå telt op på rekordtid, at lave et godt bål og mad derpå og at mestre økse og kniv. Du lærer også tolerance og forståelse for andres meninger og ønsker, da FDF har plads til alle

Lyder det som noget for dig eller dit barn, så er du velkommen til at møde op til vores mødeaftener og prøve det af.

Kredsens kalender

Der er ingen planlagte begivenheder i de valgte kalendre.

Vil du lege med?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

FDF Tjørring

FDF Tjørring er for børn, unge og voksne, der sammen og gennem leg, kreativitet og ansvar får gode oplevelser og skaber relationer.

Vi forholder os til verdenen og giver vores FDFere de bedste værktøjer til at møde den på godt og ondt. FDF er et fælleskab, hvor der er tid til både at lege og lære, men også at socialisere på tværs af alder og baggrund.

FDF Tjørrings sponsorer