Pilte hos FDF Tjørring mestrer næsten alle de grundlæggende ting man skal som FDFer.

Men derfor tager vi stadig en masser forskellige mærker til skjorten. Det kan være mærker inden for kort og kompas, GPS, knob, lejrsport, primimad, kniv og økse, finere bål-kokkerering osv.

Vi er på flere spændende weekendture i løbet af året. Nu er vi blevet en del ældre, så nu kommer der rigtig gang i primi-lejrene. Der skal soves i telt, i shelter, og under åben himmel hvis vejret tillader det. Pilte går ikke op i om det er dårligt vejr, om der er langt hjem, om mor og far er i nærheden… bare maden er god og humøret er højt!

Mød lederne for piltene nedenfor.

Lisbeth Enninful

Kredsleder og pilteleder

Tlf. 50 57 29 25

Rune K. Jensen

Pilteleder

Bål og ballade-mærket du kan sy på din FDF-skjorte

Bål og ballade

Som pilt i FDF Tjørring får du muligheden for at tage med til Bål og ballade på Hardsyssel Efterskole. Man laver bål og masser af ballade og når om natten sover man i telt. Vi overnatte ofte en gang mere sammen med tumlingene som har været til BØF. Vi tager sammen til BUSK-gudstjeneste om søndagen.

Når du har deltaget i bål og ballade får du et sejt mærke du kan sy på skjorten.

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.

Program

Klik her for at downloade piltenes program

Download program

Mærker vi skal tage som pilte

  • Bålaktivitetsmærket
  • Pionérmærket
  • Legemærket
  • Hikemærket

Landslejr

Når man er pilt er man gammel nok til at deltage på FDFernes store landslejr.

Lejren foregår på FDF Friluftscenter Sletten og er for alle FDFere i hele Danmark. Lejren er så stor at den kun afholdes hvert 5. år. Næste gang der er landslejr er i 2021 (udskudt til 2022 jf. Covid-19)

Læs mere om Landslejr her