Som senior kan du udfordre dig selv med overlevelsesture og adventure races. Du kan bygge en gynge af rafter sammen med din seniorvenner, opfinde en fuldautomatisk pandekagevender eller hygge om bålet med lækker gourmetmad. Som senior har du også mulighed for at blive assistentleder for kredsens yngre klasser.

Mød lederne for seniorerne herunder.

Karsten Jørgensen

Væbner-, seniorvæbner- og seniorleder

Tlf. 30 61 86 88

Johanne Ellgaard

Væbner-, seniorvæbner- og seniorleder

Veronica Kristensen

Væbner-, seniorvæbner- og seniorleder

Camilla Sjøgaard

Væbner-, seniorvæbner- og seniorleder

Sebastian Lund Hansen

Væbner-, seniorvæbner- og seniorleder

Tag afsted

Som senior har du mange muligheder for at tage på kursus i FDF. Hvert år i påsken og efterårsferien er der seniorkurser. Her kan du møder FDFere fra hele landet. I får store oplevelser og mindeværdige øjeblikke, og samtidig får du masser af ideer med hjem til kredsen.

Program

Klik her for at downloade seniorernes program

Download program

JMV

Som Senior deltager du ikke i Efterårshiken, men bliver smidt ud i “det dybe vand” (nogle gange bogstaveligt), når du istedet deltager i JMV, som kører sideløbende.

Mærker vi skal tage som seniorer

  • Bålaktivitetsmærket
  • Pionérmærket
  • Førstehjælpsmærket
  • Kommunikationsmærket

Og andre mærker I selv vælger!

Væbnermesterskabet

I Kr. Himmelfartsferien deltager væbnere, seniorvæbnere og seniorer i det helt store Væbnermesterskab (VM) i København. Dette er en landsdækkende løb/dyst for over 1.600 FDF’ere, med fokus på kompetencer og adventure. Der er ikke VM i de år der er landslejr.

Landslejr

Som senior kan du deltage på FDFernes store landslejr. Som senior på landslejren bor du med de andre seniorer fra dit netværk.

Lejren foregår på FDF Friluftscenter Sletten og er for alle FDFere i hele Danmark. Lejren er så stor at den kun afholdes hvert 5. år. Næste gang der er landslejr er i 2021 (udskudt til 2022 jf. Covid-19)

Læs mere om Landslejr her

Facebookgruppen

Vi opfordrer alle forældre og medlemmer til at blive medlemmer af facebookgruppen FDF Tjørring (Væbner+), da alle informationer vil komme der, samt der er mulighed for at stille spørgsmål.